A- A+
Ergo: Δωρεάν check-up με κάθε ασφάλιση ΙΧ
Ένα δωρεάν check-up προσφέρει η Ergo ασφαλιστική, για κάθε νέο συμβόλαιο αυτοκινήτου που θα εκδοθεί έως και το τέλος του 2016.

Η προσφορά «τρέχει» σε συνεργασία με τα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα της EUROMEDICA και αφορά δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο (ERGO Check-Up).

Οι δικαιούχοι

Η δωρεάν υπηρεσία προσφέρεται σε δύο περιπτώσεις:

  • Σε όλα τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων έως και την 31/12/2016
  • Σε όσους διατηρούν ταυτόχρονα και ασφαλιστήριο Ζωής ή Κατοικίας ή Καταστήματος/ Γραφείου/Ιατρείου

Η παροχή

Ο ασφαλισμένος θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει Δωρεάν έναν προληπτικό ιατρικό έλεγχο (ERGO Check-Up), σε ένα από τα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα της “EUROMEDICA” στις πόλεις:

Αθήνα, Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κόρινθο, Λάρισα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σέρρες και Τρίκαλα.

Εναλλακτικά οι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το Checkup σε ένα από τα συνεργαζόμενα με την “EUROMEDICA” διαγνωστικά κέντρα, στις πόλεις: Ιωάννινα, Καβάλα, Πάτρα και Πρέβεζα, με έκπτωση 30% επί των τιμών καταλόγου της EUROMEDICA.

Τι περιλαμβάνει

Το “ERGO Check-Up” διατίθεται στις πιο κάτω μορφές:

- ERGO Check-Up Α

Περιλαμβάνει τις διαγνωστικές εξετάσεις: Γενική Αίματος, Σάκχαρο Αίματος, Χοληστερίνη. Παρέχεται σε ασφαλιστήρια εξάμηνης διάρκειας, δικύκλων άνω των 50 cc και τρίμηνης και τετράμηνης διάρκειας όλων των υπολοίπων χρήσεων, εκτός δικύκλων έως και 50 cc.

- ERGO Check-Up Β

Περιλαμβάνει τις διαγνωστικές εξετάσεις: Γενική Αίματος, Σάκχαρο Αίματος, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL. Παρέχεται σε ασφαλιστήρια ετήσιας διάρκειας, δικύκλων άνω των 50 cc και εξάμηνης διάρκειας όλων των υπολοίπων χρήσεων, εκτός δικύκλων έως και 50 cc.

- ERGO Check-Up Γ

Περιλαμβάνει τις διαγνωστικές εξετάσεις: Γενική Αίματος, Σάκχαρο Αίματος, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ουρία, Κρεατινίνη, SGOT, SGPT. Παρέχεται σε ασφαλιστήρια ετήσιας διάρκειας όλων των χρήσεων, εκτός δικύκλων έως και 50 cc.

Κάθε ασφαλιστήριο αυτοκινήτου που δικαιούται τη συγκεκριμένη προσφορά, συνοδεύεται από σχετικό "πιστοποιητικό παροχής Δωρεάν Check-Up".