A- A+
Hellenic Seaways: Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για Σάμο
Έκπτωση 30% για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και για το ΙΧ αυτοκίνητο προσφέρει η Hellenic Seaways σε όσους προγραμματίζουν τις διακοπές τους στη Σάμο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εταιρεία για μια ακόμα μια φορά, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών με ταυτόχρονη ενίσχυση του εθνικού τουριστικού προϊόντος.

Σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου, η Hellenic Seaways, συμμετέχει στο προνομιακό εκπτωτικό πακέτο διακοπών στο νησί.

Οι κρατήσεις

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με ένα κλικ στο //samoscci.filoxeno.com/el, ο επισκέπτης εξασφαλίζει προνομιακές τιμές για τη διαμονή στο νησί της Σάμου.

Επιπλέον, κατοχυρώνει εκπτωτικό voucher, το οποίο αποστέλλει στη Hellenic Seaways στο e-mail booking@hsw.gr και του αποδίδεται η έκπτωση.

Για διακοπές σε άλλη νησιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα online εργαλεία του Moneyonline.gr για να κάνετε γρήγορα και οικονομικά τις κρατήσεις σας:

Ξενοδοχεία: Βρείτε το φθηνότερο δωμάτιο συγκρίνοντας τιμές από 258 sites κρατήσεων με την εφαρμογή Trivago

Κατοικίες: Νοικιάστε το σπίτι των ονείρων σας για τις διακοπές σε τιμές χαμηλότερες των ξενοδοχείων μέσω της Travelstation

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Κλείστε Online τα εισιτήρια για όποιο νησί θέλετε με το Let's Ferry

Αεροπορικά εισιτήρια: Όλες οι αεροπορικές εταιρείες στη μηχανή αναζήτησης της Travelplanet24

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: Κλείστε το αυτοκίνητο της επιλογής σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς μέσω της Rentalcars

Τουριστικά πακέτα: Βρείτε το ιδανικό πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα για εκατοντάδες προορισμούς

E-parking: Ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Κλείστε τη θέση parking στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας