A- A+
Alpha Bonus: Πλούσια δώρα με κλήρωση σε κάθε πληρωμή
Τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα μέσω αυτόματων κληρώσεων που διενεργούνται στη στιγμή, μετά από κάθε συναλλαγή, δίνει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών Bonus.

Πρόκειται για καμπάνια που «τρέχει» λόγω της επετείου των 10 χρόνων επιτυχημένης πορείας για το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank

Πώς κερδίζετε

Για τον εορτασμό των 10 πρώτων ετών επιτυχημένης παρουσίας του Bonus στην ελληνική αγορά, οι συνεργάτες του Προγράμματος προσφέρουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και δώρα.

Οι συναλλαγές που διενεργούνται με κάρτες Bonus συμμετέχουν σε αυτόματη κλήρωση μέσω του ειδικού μηχανισμού “Lucky draw” στα τερματικά (POS), τα οποία, με τη χρήση ήχου και ειδικών εικαστικών, ενημερώνουν τον πελάτη ότι κέρδισε, τη στιγμή της συναλλαγής του.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα Bonus είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/bonus.

Η ιστορία του προγράμματος

Το Bonus ξεκίνησε το 2006 ως Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως πιστωτικών καρτών και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια καθώς και προθεσμιακές καταθέσεις.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δεκαετούς παρουσίας του στην αγορά, το Πρόγραμμα δημιούργησε και εδραίωσε επιτυχημένες συνεργασίες με πολλές και μεγάλες Επιχειρήσεις, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στους πελάτες της Alpha Bank.

Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus δίδει τη δυνατότητα συλλογής πόντων, τους οποίους οι Πελάτες μπορούν να εξαργυρώνουν, όποτε επιθυμούν, σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και online σε επιλεγμένους συνεργάτες, μεγιστοποιώντας κάθε φορά το όφελος ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους.

Οι εξαργυρώσεις ως τώρα

Η δυνατότητα συλλογής πόντων παρέχεται με τη χρήση καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και μέσω άλλων προϊόντων της τραπεζικής σχέσεως του πελάτη.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του Προγράμματος είναι ότι έως σήμερα, περισσότεροι από 1.000.000 πελάτες έχουν πραγματοποιήσει 4.500.000 εξαργυρώσεις Βonus πόντων.

Μεγάλοι Συνεργάτες του Προγράμματος είναι οι AB Βασιλόπουλος, BP, Aegean, Κωτσόβολος, Vodafone, Hondos Center, Notos Galleries, Hertz, ενώ στους λοιπούς Συνεργάτες, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα, συγκαταλέγονται οι Intersport, ΙΚΕΑ, Odeon Cinemas, TGI Friday’s, Advance Pharmacies, Kiosky’s, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, GANT, Lacoste, L’Occitane, Zoulovits, κ.ά.