A- A+
Διακοπές με έκπτωση ...απλά πληρώνοντας με κάρτα - Όλες οι προσφορές ανά τράπεζα
Εκπτώσεις, άτοκες δόσεις και προνομιακές τιμές μπορούν να πετύχουν για τις διακοπές τους οι καταναλωτές, επιλέγοντας για τις πληρωμές την κάρτα τους.

Όλες οι τράπεζες έχουν λανσάρει ειδικές προσφορές για την καλοκαιρινή περίοδο, επιβραβεύοντας όσους κάνουν χρήση της κάρτας τους για εξόφληση της διαμονής ή και τη μετακίνησής τους.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Σε κάθε περίπτωση, η πληρωμή με την κάρτα έναντι των μετρητών, συμφέρει. Συγκεκριμένα, οι προσφορές ανά τράπεζα είναι οι εξής:

  • Τράπεζα Πειραιώς

- Έκπτωση έως 20%

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με έκπτωση έως 20% στη διαμονή σας ή στις επιλεγμένες υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, απλά εξοφλώντας με οποιαδήποτε από τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Η προσφορά αφορά κράτηση και εξόφληση με μη επιστρέψιμη χρέωση (non refundable).

Η έκπτωση γίνεται επί των τιμών που ανακοινώνει στον επίσημο τιμοκατάλογο ή/και στην ιστοσελίδα του το ξενοδοχείο και δεν ισχύει συνδυαστικά με τυχόν άλλες προσφορές τους.

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές στον οδηγό Greek Best Hotels 2016

- Ταξίδια σε άτοκες

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, σε κάθε αγορά πακέτου καλοκαιρινών διακοπών, εσωτερικού ή εξωτερικού, από τον Ταξιδιωτικό Οργανισμό Manessis Travel, και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εξόφλησής του έως και σε 9 άτοκες δόσεις, χωρίς οποιαδήποτε εφάπαξ προκαταβολή.

Για τα καλοκαιρινά πακέτα διακοπών στην Ελλάδα, υπάρχει δυνατότητα:

- Δωρεάν αναβάθμισης δωματίου κατόπιν διαθεσιμότητας την στιγμή της κράτησης.

- Δωρεάν late check out σε ξενοδοχείο, κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας μια μέρα πριν την αναχώρηση από το κατάλυμα.

Για την παροχή των δόσεων μέσω της ιστοσελίδας www.manessistravel.gr απαιτείται η επικοινωνία με το τμήμα κρατήσεων της Manessis.

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2016.

  • Alpha Bank

- Διακοπές με κέρδος 5%

Κέρδος 5% στις διακοπές τους μπορούν να έχουν οι κάτοχοι των καρτών Diners Club της Alpha Bank, για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιήσουν.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Για κάθε αγορά ο κάτοχος της Diners θα κερδίζει το 5% της αξίας των αγορών του σε Shop & Win euros.

Ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 15.6.2016 έως τις 31.7.2016.

  • Eurobank

- Έκπτωση 20% μέσω του Hotels.com

Η τράπεζα προσφέρει 20% Έκπτωση για κρατήσεις ξενοδοχείων που θα γίνουν με τις κάρτες της, μέσω του Hotels.com

Ισχύει έως και 31/8 για κρατήσεις ξενοδοχείων εσωτερικού ή/και εξωτερικού.

- Διακοπές με επιστροφή μετρητών 10%

Μία νέα προσφορά για κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων ενεργοποίησε το Eurobank Travel, το πρακτορείο του τραπεζικού ομίλου, για όλους τους κατόχους καρτών του.

Συγκεκριμένα, προσφέρεται 10% Επιστροφή μετρητών για αγορά εισιτηρίων, εκδρομών ή οποιασδήποτε ταξιδιωτικής υπηρεσίας με κάρτες Eurobank.

Τα ευρώ της επιστροφής μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας.

Επιπλέον, δίνεται 15% έκπτωση ως προσφορά έγκαιρης κράτησης σε 20 προορισμούς στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 125 ευρώ το άτομο.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως και 13/6 και βάσει διαθεσιμότητας, ενώ με πιστωτικές κάρτες Eurobank δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Δείτε τις προσφορές στο www.eurobank-travel.gr ή καλέστε στο 210 484 9900.

- Κλήρωση με έπαθλο ταξίδι με την Εθνική Μπάσκετ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, θα έχουν 20 τυχεροί κάτοχοι καρτών Eurobank.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής, χρεωστικής ή/και προπληρωμένης κάρτας Eurobank.

Προϋπόθεση για την εξασφάλιση συμμετοχής στην κλήρωση είναι οι πελάτες της τράπεζας, από 26/05/2016 έως και 10/07/2016, να πραγματοποιήσουν έγκυρες συναλλαγές, ανεξαρτήτως αξίας, με την κάρτα τους σε οποιοδήποτε πρατήριο υγρών καυσίμων της ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. με POS EUROBANK.

Επιπλέον, θα πρέπει διατηρήσουν τη κάρτα ενεργή, χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές, μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διεξαγωγής όλων των κληρώσεων, ήτοι μέχρι και τις 15/07/2016.

  • Εθνική Τράπεζα

- Δώρο οι καλοκαιρινές μετακινήσεις

Νέο διαγωνισμό με έπαθλο τα έξοδα μετακίνησης στο νησί των ονείρων τους στην Ελλάδα, διοργανώνει η Εθνική Τράπεζα για τους κατόχους των καρτών της.

Η νέα καμπάνια αφορά όλους τους εγγεγραμμένους κατόχους καρτών της τράπεζας στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.

Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 11/7, είναι η ανάρτηση ενός σχολίου για τον αγαπημένα σας προορισμό στη σελίδα www.facebook.com/go4more.gr.

Θα αναδειχθούν συνολικά 5 τυχεροί μέλη του ‎go4more‬, οι οποίοι θα κερδίσουν τα έξοδα μετακίνησης για τον προορισμό της επιλογής τους.

Σε κάθε έναν από τους νικητές θα δοθεί μία δωροεπιταγή, για ταξίδι συνολικής αξίας €500, συμπεριλαμβανομένων οιονδήποτε άμεσων ή έμμεσων φόρων, επιβαρύνσεων, τελών κλπ.

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι τις 31/08/2016 από το νικητή αποκλειστικά και μόνο στον ταξιδιωτικό οργανισμό Manessis Travel.

Ως νησιωτικοί προορισμοί ορίζονται αποκλειστικά οι προορισμοί σε ή/και από: Νησιά Βορειανατολικού Αιγαίου, Σποράδες, Εύβοια, Νησιά Αργοσαρωνικού, Κυκλάδες και Μικρές Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Επτάνησα.