A- A+
Αποκτήστε τερματικό POS με μία μέρα σε κατάστημα Eurobank
Τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους τερματικό αποδοχής καρτών (POS), σε μία μόλις ημέρα, δίνει στους ελεύθερους επαγγελματίες η Eurobank, με νέα της υπηρεσία.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα «POS τώρα», το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και απόκτησης τερματικού POS από επιλεγμένα καταστήματα, με την υποβολή της αίτησης και ενεργοποίηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι δυνατότητες

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που θέλουν να αποκτήσουν άμεσα και γρήγορα ένα τερματικό POS, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Η τράπεζα προσφέρει τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Επιλογή τερματικού από τα πιο σύγχρονα που υπάρχουν στην αγορά (ενσύρματο, ασύρματο GPRS)
  • Αγορά ή μίσθωση τερματικού POS από τον επαγγελματία/επιχείρηση
  • Υποβολή αίτησης και παραλαβή την ίδια στιγμή από τα επιλεγμένα καταστήματα της Eurobank ή του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
  • Ενεργοποίηση του τερματικού POS την επόμενη εργάσιμη ημέρα

Δικαιολογητικά

Η υπηρεσία ισχύει εφόσον τηρείται λογαριασμός στην Eurobank ή στο Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσκομιστούν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και με την προϋπόθεση έγκρισης του αιτήματος καθώς και νομιμοποίησης του εκπροσώπου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά, εάν η επιχείρηση είναι:

- Ατομική: άδεια έναρξης επαγγέλματος, φωτοτυπία ΑΔΤ
- ΑΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ κ.λ.π : φωτοτυπία ΑΔΤ νομίμου/ων εκπροσώπου/ων

Εάν δεν τηρείτε λογαριασμό στην Eurobank ή στο Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό για το σκοπό της εκκαθάρισης συναλλαγών μέσω POS.