A- A+
Public: TV 40'' και άνω με -20% με κάρτες Eurobank
Όλες τις τηλεοράσεις άνω των 40 ιντσών με επιστροφή μετρητών 20% προσφέρουν τα Public για όσους κάνουν την αγορά τους με κάρτες της Eurobank.

Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές TV αξίας έως 2.990 ευρώ, που θα πραγματοποιηθούν από τα φυσικά καταστήματα Public στο διάστημα από 09/06 και έως 25/6 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Βασική προϋπόθεση η αγορά να γίνει με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιστροφή.

Η επιβράβευση

Τα ευρώ που κερδίζετε αντιστοιχούν στο 20% επί της αξίας της συναλλαγής αγοράς των τηλεοράσεων 40'' και άνω.

Μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος Επιστροφή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας Eurobank.

Η ενέργεια 20% Επιστροφή δε θα ισχύει:

1. όταν η αγορά γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μια κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα EUROBANK

2. όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ Επιστροφή

3. σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο

4. για online αγορές από το Public.gr όπου η πληρωμή και παραλαβή των εν λόγω προϊόντων δεν πραγματοποιείται εντός φυσικού καταστήματος Public. Σε online παραγγελίες από το Public.gr όπου η παραλαβή και πληρωμή των προϊόντων θα πραγματοποιείται σε φυσικό κατάστημα Public, η ενέργεια ισχύει κανονικά

5. όταν η αγορά γίνεται με χρήση επιδότησηςΣτις υπόλοιπες αγορές σας με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% Επιστροφή.Εξαιρούνται οι τηλεοράσεις με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας.