A- A+
MasterPass™ για τις πιο ασφαλείς online αγορές
Στην Ελλάδα είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών της MasterCard, η οποία δίνει τη δυνατότητα για εύκολες, ασφαλείς και γρήγορες online αγορές.

Η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική τράπεζα που προσφέρει τη νέα υπηρεσία στους Πελάτες της, εισάγοντας μία καινοτομία για τις ηλεκτρονικές αγορές από όλες τις διαθέσιμες συσκευές τους.

Τα online σημεία πώλησης

Πάνω από 5.000 online έμποροι στην Ελλάδα προσφέρουν ήδη το MasterPass στους πελάτες τους, μέσω των λύσεων αποδοχής καρτών που προσφέρει η Alpha Bank, η Eurobank και η Τράπεζας Πειραιώς.

Και οι τρεις τράπεζες έχουν ήδη υιοθετήσει και προσφέρουν την υπηρεσία MasterPass στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για την πραγματοποίηση online αγορών.

Με τις ψηφιακές αγορές να πραγματοποιούνται πλέον από όλο και περισσότερα κανάλια, το MasterPass κάνει αυτές ακριβώς τις αγορές πιο γρήγορες, πιο εύκολες και πιο ασφαλείς.

Εύκολη πληρωμή

Έχοντας αποθηκεύσει το όνομα, τα στοιχεία κάρτας και τα στοιχεία αποστολής όταν εγγράφονται στην υπηρεσία, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται πλέον να τα εισάγουν κατά τη διαδικασία του checkout:

Κάνουν απλώς κλικ στο κουμπί «MasterPass» και εισάγουν τον κωδικό πρόσβασής τους για να ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Περισσότεροι από 5.000 έμποροι έχουν ήδη υιοθετήσει και προσφέρουν το MasterPass, μεταξύ των οποίων σημαντικά ονόματα όπως οι:

AXA Ασφαλιστική, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Leroy Merlin, Sephora και Wind, χάρη στις Alpha Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς, τις τράπεζες που προσφέρουν την υπηρεσία στους πελάτες τους.

Επισκεφθείτε το www.masterpass.gr για να ανακαλύψετε την υπηρεσία MasterPass, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα, και να καλωσορίσετε το μέλλον των ψηφιακών πληρωμών.