A- A+
Επιστροφή μετρητών σε εστιατόρια με κάρτες Eurobank
Στο χώρο των εστιατορίων επεκτείνεται το πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστωτικών καρτών της Eurobank, με τη νέα εφαρμογή «€πιστροφή γεύσεις».

Σύγκριση Επιτοκίων

- Νέες κάρτες για αγορά
- Μεταφορά υπολοίπου

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτών Eurobank επιβραβεύονται εμπράκτως και για τις γευστικές τους επιλογές σε έναν μεγάλο αριθμό επιλεγμένων εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε φορά που ο κάτοχος κάρτας Eurobank επιλέγει οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα εστιατόρια για να απολαύσει το γεύμα ή το δείπνο του και πληρώνει με την κάρτα του, αποκτά αυτόματα ευρώ που μπορεί να τα εξαργυρώσει είτε σε επόμενο γεύμα του πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, είτε φυσικά σε οποιαδήποτε από τις 3.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν

Η επιλογή των εστιατορίων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «€πιστροφή γεύσεις» γίνεται με τα αυστηρότερα κριτήρια, ενώ τα συνεργαζόμενα εστιατόρια αυξάνονται συνεχώς εξασφαλίζοντας ολοένα μεγαλύτερο όφελος στους κατόχους καρτών Eurobank.

Η επέκταση του προγράμματος €πιστροφή και στο χώρο της εστίασης δίνει προστιθέμενη αξία στο πρόγραμμα, συμβάλλει περαιτέρω στη δυναμική των καρτών Eurobank και ενισχύει τα πλεονεκτήματα της ορθολογικής χρήσης των καρτών έναντι των μετρητών.

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και όλα τα νέα του προγράμματος €πιστροφή, εμφανίζονται αναλυτικά στο www.epistrofi-eurobank.gr