A- A+
Είσοδος στο m-banking σε 2'' - Εύκολη πρόσβαση
Στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών mobile banking και στην απλοποίηση των διαδικασιών εισόδου σε αυτές, προχωρούν οι ελληνικές τράπεζες, επενδύοντας ...τεχνολογικά.

Στόχος των τραπεζών είναι μέσω της υπηρεσίας mobile banking, οι πελάτες τους να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες και να κάνουν τις ίδιες συναλλαγές, με αυτές που είναι δυνατές μέσω του e-banking.

Είσοδος στη στιγμή

Παράλληλα, έχουν εξελίξει τα συστήματά τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εισέρχονται στην υπηρεσία, χωρίς να ταλαιπωρούνται με την πληκτρολόγηση μακροσκελών usernames και passwords.

Ειδικότερα, έχουν αναπτύξει τις ακόλουθες μεθόδους εισόδου:

- Τράπεζα Πειραιώς: Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στο λογαριασμό του, πληκτρολογώντας είτε ένα τετραψήφιο κωδικό που ο ίδιος επιλέγει ή χρησιμοποιώντας το δαχτυλικό του αποτύπωμα.

- Eurobank: Οι πελάτες της μπορούν να μπουν στο m-banking με τη χρήση ενός 4ψήφιου κωδικού που οι ίδιοι επιλέγουν

- Εθνική Τράπεζα: Στο mobile banking αποθηκεύεται το username του χρήστη. Ως εκ τούτου το μόνο που χρειάζεται είναι η πληκτρολόγηση του κωδικού ασφαλείας.

- Alpha Bank: Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αναβάθμισης των υπηρεσιών της, ώστε οι πελάτες της να εισέρχονται στο σύστημα με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα.