A- A+
Προγράμματα επιβράβευσης για μετόχους και πελάτες της ετοιμάζει η Τράπεζα Πειραιώς
Στην επιβράβευση των μετόχων και των πελατών της που τη στήριξαν στα χρόνια της κρίσης, θα προχωρήσει η Τράπεζα Πειραιώς το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός της Μιχάλης Σάλλας στην ομιλία του στη γενική συνέλευση των μετόχων, αυτή την περίοδο η διοίκηση του ομίλου μελετά με ειδικούς φορείς τη θέσπιση κινήτρων.

Ποιους αφορούν

Αυτά θα αφορούν σε μικρομετόχους αλλά και στους συνεπείς καταθέτες και δανειολήπτες.

Στόχος είναι να υπάρξει έστω και μερική αντιστάθμιση των σημαντικών απωλειών που έχουν υποστεί όλες οι παραπάνω κατηγορίες.

Όπως είπε ο κ. Σάλλας, οι επιβραβεύσεις δεν σχετίζονται με παροχές μετοχών ή άλλων εμπράγματων αξιών αφού αυστηρά το απαγορεύει ο νόμος, αλλά με προϊόντα και εργαλεία επιβράβευσης.

Το είδος της επιβράβευσης

Για παράδειγμα οι δανειολήπτες θα μπορούσαν να κερδίσουν μείωση του επιτοκίου τους, εφόσον είναι συνεπείς, κι οι καταθέτες μία καλύτερη απόδοση.

Προϊόντα με προνομιακούς όρους θα μπορούσαν να δοθούν στους μετόχους που συμμετείχαν στις τελευταίες αυξήσεις κεφαλαίου της τράπεζας.

«Η Τράπεζα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βοηθήσει όλους όσους τόσα χρόνια τη στηρίζουν» σημείωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας.