A- A+
Μετατρέψτε το κινητό σας σε mPOS για την αποδοχή καρτών
Να μετατρέψουν το smartphone / tablet τους σε ασφαλή λύση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία αγορών για τους πελάτες τους, μπορούν πλέον οι έμποροι.

Η Ingenico Group και η Mellon Technologies ανακοίνωσαν το λανσάρισμα της πληρωμής με έτοιμα προς χρήση mPOS στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη όπου συνεργάζονται για τη λειτουργία τους και οι δύο εταιρείες.

Πώς λειτουργεί

Η λύση πληρωμής συνδυάζει το ασφαλές και best-seller έξυπνο iCMP τερματικό σε μέγεθος τσέπης της Ingenico Group, την εφαρμογή / app των πωλήσεων μέσω κινητού για συσκευές σε περιβάλλον iOS και Android, καθώς και την εξειδικευμένη πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Ειδικότερα, παρέχονται τα εξής:

• Μια ολοκληρωμένη λύση πωλήσεων και αποδοχής πιστωτικών καρτών με απίστευτη εμπειρία πελάτη και ισχυρή μετάδοση μέσω του portal του εμπόρου

• Παροχή απόλυτης φορητότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με την απλή σύνδεση του τερματικού iCMP μέσω Bluetooth στο smartphone• ο έμπορος είναι έτοιμος να κάνει δεκτές τις πληρωμές πιστωτικών καρτών οπουδήποτε

• Εύκολη για χρήση και γρήγορη στην υλοποίηση

Η ενεργοποίηση της λύσης αυτής είναι εύκολη και εύληπτη χωρίς να απαιτείται καμία επιτόπια επέμβαση, ενώ ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων που αποζητούν μια απλή, κατανοητή και άμεση λύση για την έναρξη αποδοχής πληρωμών με κάρτα.

• Συμβατή με μια ευρεία γκάμα iOS ή Android smartphones και tablets

Οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα smartphones και tablets που βασίζονται σε λογισμικά iOS και Android, παρέχοντάς τους ευελιξία στην επιλογή της συσκευής της προτίμησής τους.

• Υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες καρτών (Chip & Pin, Contactless και magstripe)

Δέχεται όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες πληρωμής καρτών, συμπεριλαμβανομένων των EMV, Chip & PIN, magstripe and contactless, παρέχοντας απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμής τόσο στους εμπόρους όσο και στους τελικούς χρήστες.

• Υψίστης Ασφαλείας

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth ενεργοποιεί την σύζευξη με τις συσκευές smartphone ή tablet και είναι σχεδιασμένη ειδικά για να εμποδίζει τη σύνδεση των μη εξουσιοδοτημένων συσκευών.

Η σύνδεση iCMP terminal Bluetooth υπάγεται στις οδηγίες PCI SSC Wireless και πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές πληρωμών και ασφαλείας.