A- A+
Visa Travel Tools: Ο σύμβουλος των διακοπών
Το ανανεωμένη εφαρμογή για κινητά Visa Travel Tools λάνσαρε η Visa, προσφέροντας ένα δωρεάν πολύτιμο οδηγό σε όλους τους ταξιδιώτες. Εκπτώσεις και προσφορές.

Όπως επισημαίνει η Visa Europe στην ανακοίνωσή της, το νέο app προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως τοποθεσίες ATM, μετατροπή νομίσματος, βοήθεια αν η κάρτα σας χαθεί ή κλαπεί καθώς και συμβουλές για την κατάλληλη διαχείριση των χρημάτων στις διακοπές.

Νέα χαρακτηριστικά

Η ανανεωμένη εφαρμογή έρχεται με νέα χαρακτηριστικά πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών όπως η δυνατότητα στους τουρίστες να ελέγχουν εύκολα και από νωρίς το επίπεδο αποδοχής καρτών στον προορισμό τους, όπως σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, τοπικές συγκοινωνίες κτλ.

Με αυτό τον τρόπο, όταν οι ταξιδιώτες αναρωτηθούν εάν τα ταξί στο Βιετνάμ ή τα εστιατόρια στη Γαλλία δέχονται κάρτες Visa, η εφαρμογή της Visa είναι το μέρος να το ελέγξουν!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις σε όλο τον κόσμο, προερχόμενες από υπηρεσίες εντοπισμού τοποθεσίας.

Φωτογραφίες

Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή Visa Travel Tools από το Apple Store ή το Google Play store.