A- A+
Τρ. Πειραιώς: Μπείτε στο m-banking με το ...δάχτυλο
Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο winbank mobile banking App προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της με τη νέα λειτουργικότητα one touch.

Τo one touch παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να συνδέεται στο winbank mobile banking App απλά με το δακτυλικό του αποτύπωμα διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο ασφάλειάς του στο μέγιστο βαθμό.

Οι υπηρεσίες

Η εφαρμογή winbank mobile banking απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη όσο και στην επιχείρηση παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα συναλλαγών και υπηρεσιών.

Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιό του ή να πραγματοποιεί τις τραπεζικές συναλλαγές του από την συσκευή του, απλά και γρήγορα όπου και αν βρίσκεται με την μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμα και εν κινήσει.

Επιπροσθέτως, με την εφαρμογή winbank mobile banking App τα έξοδα των συναλλαγών είναι χαμηλότερα απ’ ότι εάν ο χρήστης επισκέπτεται τραπεζικό κατάστημα, ΑΤΜ ή μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών easypay.

Ειδικότερα ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει από το κινητό ή το tablet του πλήθος συναλλαγών όπως:

* Υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, καρτών και δανείων
* Φόρτιση προπληρωμένων καρτών
* Μεταφορές
* Πληρωμές
* Έκδοση & πληρωμή e-Παραβόλου
* Εμβάσματα
* Χρηματιστηριακές συναλλαγές
* Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας

Η λειτουργικότητα one touch διατίθεται για συσκευές που διαθέτουν σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID/Fingerprint Scanner) με λειτουργικά iOS & Android.

Για τις υπόλοιπες συσκευές, παρέχεται η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης “quick login” με χρήση 4-ψήφιου PIN της επιλογής του χρήστη.