A- A+
ΕΤΕ: Πάρτε σειρά προτεραιότητας για το γκισέ από το ...σπίτι
Τη δυνατότητα να πάρουν «χαρτάκι» αναμονής στο γκισέ της τράπεζας από το σπίτι τους, έχουν πλέον οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας με μία νέα εφαρμογή.

Ο λόγος γίνεται για το i-bank pass. Πρόκειται για μια υπηρεσία που σας παρέχει τη δυνατότητα να εκδώσετε ηλεκτρονικό αριθμό προτεραιότητας (εισιτήριο) για ταμειακή εξυπηρέτηση πριν επισκεφθείτε το Κατάστημα της Τράπεζας.

Επιπλέον, με την ίδια εφαρμογή ενημερώνεστε όταν πλησιάζει η σειρά σας, για να μην περιμένετε ούτε ένα λεπτό!

Πώς λειτουργεί

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε στην κινητή συσκευή σας (smartphone ή tablet) την εφαρμογή i-bank pass.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε ποιο Κατάστημα σας εξυπηρετεί, με βάση τον χρόνο αναμονής και την απόσταση από το σημείο που βρίσκεστε και να εκδώσετε αριθμό προτεραιότητας ηλεκτρονικά από το χώρο σας.

Η υπηρεσία i-bank pass είναι διαθέσιμη σε 283 Kαταστήματα​ της Εθνικής Τράπεζας.

Οι δυνατότητες

Το i-bank pass σας παρέχει τις εξής δυνατότητες:

Πληροφορίες για τα πλησιέστερα Καταστήματα και το χρόνο αναμονής στα ταμεία

Ενημέρωση για εργασίες, στοιχεία επικοινωνίας και ωράριο λειτουργίας των Καταστημάτων

Έκδοση ηλεκτρονικού αριθμού προτεραιότητας («εισιτήριο») για ταμειακή εξυπηρέτηση στο Κατάστημα που επιθυμείτε (δεν εκτυπώνεται αλλά εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού ή του tablet)

Σας ενημερώνει όταν πλησιάζει η σειρά σας, ώστε να προσέλθετε έγκαιρα στο Κατάστημα για να εξυπηρετηθείτε

Η mobile εφαρμογή (app) i-bank pass είναι διαθέσιμη σε συσκευές smartphone και tablet με λογισμικό Google AndroidTM (έκδοση 4.0 και μεταγενέστερη).

Διατίθεται για χρήση εντός της ημέρας (Δευτέρα έως Πέμπτη 08:05’-14:25’και Παρασκευή 08:05’-13:55’) για εξυπηρέτηση κατά τις ώρες λειτουργίας των Καταστημάτων δεν απαιτεί κωδικούς εισόδου και είναι προσβάσιμη τόσο από πελάτες όσο και από μη πελάτες της Τράπεζας.

Κατεβάστε την εφαρμογή