A- A+
Αυξήσεις επιτοκίων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε δάνεια και καταθέσεις
Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων του σε βασικά καταθετικά προϊόντα, αλλά και σε ορισμένα δάνεια, προχωρά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από 7/7/2011, οπότε και αναμένεται η αύξηση του επιτοκίου του ευρώ από την ΕΚΤ.

Όπως ανακοίνωσε, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αυξάνει τα επιτόκια καταθετικών λογαριασμών ταμιευτηρίου έως και 25 μονάδες βάσης.

Συνεπώς, τα επιτόκια για τους λογαριασμούς Ταμιευτηρίου Απλός, Ταμιευτήριο 2000 και Τρεχούμενος Απλός διαμορφώνονται κλιμακωτά από 0,10% έως 1,35%, ενώ για το λογαριασμό Ταμιευτήριο Plus, τα επιτόκια διαμορφώνονται από 0,15% έως 2,35%.

Για το λογαριασμό ΤΤ Μισθοδοσία Plus ισχύει το επιτόκιο 5% για τις πρώτες 3.000 ευρώ. Ο λογαριασμός Ταμιευτήριο 18 Plus προσφέρει επιτόκιο 1% για τις πρώτες 10.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΤ προσφέρει τόκο σε όλους τους λογαριασμούς από το πρώτο ευρώ.

Αλλαγές και στα δάνεια

Από την ίδια ημερομηνία, η τράπεζα προβαίνει σε περιορισμένου ύψους αυξήσεις των επιτοκίων ορισμένων δανειακών προϊόντων της, σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης του παρεμβατικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κατά 0,25%.

Συνεπώς, το βασικό επιτόκιο καταναλωτικής πίστης (ΒΕΚΠ), το βασικό επιτόκιο στεγαστικής πίστης (ΒΕΣΠ) και το βασικό επιτόκιο επαγγελματικής στέγης (ΒΕΕΣ) αναπροσαρμόζονται κατά 0,25%.