A- A+
Επιστροφή ως 4% στον Σκλαβενίτη με κάρτες Diners - AMEX
Επιστροφή μετρητών με τις κάρτες Diners και American Express®, που μπορεί να φτάσει έως και το 4%, στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, προσφέρει η Alpha Bank.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα επιβραβεύσεως Shop&Win των καρτών Diners Club και τις κάρτες Dynamic American Express®, οι οποίες καλωσορίζουν τα super market Σκλαβενίτης.

Το κέρδος ανά κάρτα

Για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας, οι κάτοχοι των καρτών Diners θα κερδίζουν:

- 3% επιστροφή μετρητών με όλες τις κάρτες Diners

- 4% επιστροφή μετρητών με την κάρτα Dynamic American Express®

Μετά τις 30/4 το ποσοστό επιστροφής θα μειωθεί στο 1% για τις κάρτες Diners και σε 3% για την Dynamic.

Το πρόγραμμα Shop&Win

Η κάρτα Diners Club σας χαρίζει Shop&Win euros για κάθε αγορά σας. Τα Shop&Win euros που συλλέγονται από τις αγορές σας, μπορούν να εξαργυρωθούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, για κάθε 1€ συναλλαγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κερδίζετε Shop&Win euros τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό 1% επί της αξίας των αγορών σας.

Για συναλλαγές σε συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, κερδίζετε επιπλέον Shop&Win euros. Τα προσφερόμενα ποσοστά ποικίλουν ανάλογα με την επιχείρηση.

Επιχειρήσεις και ποσοστά επιστροφής