A- A+
Bonus πόντοι και στους εμπόρους με POS της Alpha Bank
Κίνητρα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, για την αποδοχή καρτών από τους πελάτες τους, με τη χρήση των τερματικών της POS, δίνει η Alpha Bank.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο επιχειρηματίας επιβραβεύεται για κάθε πώληση που πραγματοποιεί αποδεχόμενος κάρτα και χρησιμοποιώντας για την είσπραξη της συναλλαγής το Alpha My Pos.

Η Alpha Bank είναι η πρώτη τράπεζα που μπαίνει στη λογική της επιβράβευσης, όχι αυτή τη φορά του κατόχου της κάρτας, αλλά της επιχείρησης που τη δέχεται.

Bonus πόντοι

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γίνεται αποδοχή πληρωμής με κάρτα, η επιχείρηση που χρησιμοποιεί το τερματικό My Alpha POS κερδίζει Bonus πόντους, στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος επιβράβευσης.

Η επιβράβευση γίνεται με βάση το ύψος των συναλλαγών από την αποδοχή όλων των καρτών (Αmerican Express®, Diners Club, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay).

Συγκεκριμένα:

  • Για κάθε 5 ευρώ τζίρου με κάρτες Visa, MasterCard, Union Pay αποδίδεται ένα bonus πόντος
  • Για κάθε 1 ευρώ τζίρου με κάρτες Αmerican Express®, Diners Club, Discover αποδίδεται ένα bonus πόντος

Η απόδοση των πόντων

Σε κάθε περίπτωση, η επιβράβευση του Πελάτη Επιχείρησης για τον κύκλο εργασιών που πραγματοποιεί δεν δύναται να υπερβαίνει τους 10.000 Πόντους ανά μήνα.

Οι πόντοι επιβραβεύσεως από την αποδοχή καρτών, αποδίδονται σε μια κάρτα Εnter Bonus Business American Express που έχει εκδοθεί για τη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Οι πόντοι κάθε ημερολογιακού μηνός, αποδίδονται συνολικά εντός του 1ου δεκαημέρου του επομένου μηνός.

Δώρο για νέους πελάτες

Επωφεληθείτε τώρα και κερδίστε 5.000 Bonus πόντους καλωσορίσματος με τη πρώτη χρήση της Enter Bonus Business American Express κάρτα σας.

Οι νέες κάρτες που θα εκδοθούν έως τις 30.9.2016, που θα συνδέονται με σύμβαση αποδοχής καρτών, χορηγούνται χωρίς ετήσια συνδρομή για το πρώτο έτος.

Για την απόκτηση της κάρτας θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κατάστημα του δικτύου της Alpha Bank.