A- A+
TravelStaytion: Νοικιάστε το χώρο σας σε τουρίστες και κερδίστε έξτρα εισόδημα
Μία νέα υπηρεσία ενοικίασης κατοικιών ήλθε και στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους έχουν ελεύθερους χώρους να τους διαθέσουν σε τουρίστες.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να εξασφαλίσουν ένα εισόδημα από κενές κατοικίες ή διαμερίσματα που έχουν στη διάθεσή τους, το οποίο μπορεί να ξεπεράσει ακόμη κι ένα πολύ καλό μηνιαίο ενοίκιο.

Βασικό πλεονέκτημα είναι ότι τα χρήματα λαμβάνονται από την πλατφόρμα, χωρίς τον κίνδυνο της επισφάλειας.

Η πλατφόρμα

Ο λόγος για την υπηρεσία της TravelStaytion, η οποία σε συνεργασία με το Moneyonline.gr δημιούργησε μία εύκολη στη χρήση πλατφόρμα, η οποία απευθύνεται τόσο σε όσους επιθυμούν είτε να νοικιάσουν το χώρο τους, όσο και σε όσους θέλουν να φιλοξενηθούν σε σπίτι σε ένα τους ταξίδι.

Ο καθένας μπορεί εύκολα να κάνει εγγραφή και να ξεκινήσει το ταξίδι με την Travelstaytion, η κοινότητα της οποίας μεγαλώνει καθημερινά.

Νέοι οικοδεσπότες καταχωρούν τα πολύ ενδιαφέροντα ακίνητα τους, ενώ ταυτόχρονα οι ταξιδιώτες ψάχνουν να ανακαλύψουν τον ιδανικό χώρο για την διαμονή τους.

Η διαδικασία

Η πληρωμή ολοκληρώνεται 24 ώρες μετά την άφιξη των επισκεπτών, σύμφωνα με τον τρόπο που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επιλέγει.

Εσύ επιλέγεις πότε και ποιους θα φιλοξενίσεις... Χρησιμοποίησε τον 'Πίνακα Ελέγχου' και ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες.

Επίλεξε τους κατάλληλους για εσένα επισκέπτες. Οι προηγούμενοι οικοδεσπότες θα σε κατατοπίσουν με τις κριτικές τους.

Έκπτωση 25 ευρώ

Ειδικά για την περίοδο έως και τις 10 Απριλίου, το Moneyonline.gr εξασφάλισε κουπόνι έκπτωσης 25 ευρώ για την πρώτη κράτησή σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον κωδικό 25OFF στο σχετικό πεδίο πριν την ολοκλήρωση της κράτησης.

Βρείτε το «σπίτι των ονείρων σας» και επωφεληθείτε από την προσφορά