A- A+
MasterCard: 5.000 δωροεπιταγές των €10 για αγορές στα Public
Διαγωνισμό με έπαθλο 5.000 δωροεπιταγές για τα πολυκαταστήματα Public διοργανώνει η Mastercard για τους κατόχους όλων των καρτών της με το σήμα της.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όλες οι κάρτες Mastercard: πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες.

Πραγματοποιήστε οποιαδήποτε αγορά σε όλα τα καταστήματα Public και στο www.public.gr από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 22 Μαρτίου 2016 και μπορείτε να κερδίσετε μία από τις 5.000 Public δωροεπιταγές αξίας 10 ευρώ.

Οι όροι της προσφοράς

Στην Προωθητική Ενέργεια συμμετέχουν όλα ανεξαιρέτως τα 45 φυσικά καταστήματα Public στην Ελλάδα, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαστημάτων.

Για τη συμμετοχή στην ενέργεια αρκεί αγορά ανεξαρτήτως ύψους με χρήση κάρτας MasterCard τόσο στα 45 καταστήματα, όσο και στο e-shop public.gr.

Eάν η συναλλαγή έχει γίνει σε φυσικό κατάστημα οι πελάτες θα ενημερώνονται αμέσως εάν έχουν κερδίσει κάποιο από τα δώρα, με ειδικό μήνυμα στο απόκομμα της απόδειξης με τη χρήση της κάρτας MasterCard.

Εάν η συναλλαγή έχει γίνει μέσω του e-shop, θα ειδοποιούνται από την Διοργανώτρια ή/και από την εταιρεία RETAIL WORLD AE με αποστολή μηνύματος στην διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας έχουν δηλώσει ή τηλεφωνικώς ή μέσω SMS.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συναλλαγών στη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας. Κάθε αγορά με Mastercard αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στο διαγωνισμό.