A- A+
Sony TV 48'' μόνο με 489 ευρώ στα Public - Έκπτωση 110 ευρώ
Την τηλεόραση Sony Smart TV με έκπτωση 110 ευρώ, στην τιμή των 489 ευρώ προσφέρουν τα καταστήματα Public για όσο υπάρχουν αποθέματα.

Το μοντέλο Sony KDL 48R550C Smart LED Full HD διαθέτει μια σουίτα τεχνολογιών βελτίωσης της εικόνας, που έχουν σχεδιαστεί για να εξάπτουν τη φαντασία σου με ευκρινείς, λεπτομερείς εικόνες, σκηνές ομαλής δράσης και βαθιά, εντυπωσιακή αντίθεση.

Χάρισε νέα διάσταση στη λεπτομέρεια Full HD με την τεχνολογία Clear Resolution Enhancer, μια τεχνολογία μείωσης θορύβου και βελτίωσης εικόνας, η οποία διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από την τυπική τηλεόραση LED.

Οι εικόνες είναι ευκρινείς, οι υφές είναι ακριβείς και η ενισχυμένη αντίθεση βελτιώνει την αίσθηση βάθους στην οθόνη.

Αποκτήστε την τώρα

Online TV

Συνδέσου σε έναν κόσμο με πλούσιο online περιεχόμενο. Μην μένεις στα συνηθισμένα τηλεοπτικά κανάλια. Παρακολούθησε τα αγαπημένα σου video στο YouTube ή απόλαυσε τις εφαρμογές στην μεργαλή οθόνη!

Γράψε τα αγαπημένα σου προγράμματα


Μετέτρεψε την τηλεόραση σε ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο. Αποθήκευσε τα αγαπημένα σου προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να τα βλέπεις όποτε θέλεις.

Το USB HDD REC επιτρέπει την εγγραφή ψηφιακών μεταδόσεων σε συσκευή USB HDD χωρητικότητας έως 2 TB, με ένα άγγιγμα και με χρονοδιακόπτη.

Την ώρα που παρακολουθείς ένα πρόγραμμα, απλώς πάτησε το REC για να ξεκινήσει η εγγραφή, η οποία θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το πρόγραμμα.

Λεπτό Design

Η κομψή σχεδίαση δένει αρμονικά με το καθιστικό σου, καθώς τοποθετείται πιο εύκολα στον τοίχο (Vesa 200x200mm).

Το πλαίσιο της οθόνης είναι σχεδόν ανύπαρκτο, με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις την εικόνα από άκρο σε άκρο. Ο ιδανικός συνδυασμός στυλ και λειτουργίας για μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Screen Mirroring

Απόλαυσε στη μεγάλη οθόνη ό,τι βλέπεις στο smartphone μέσω του ασύρματου κατοπτρισμού οθόνης.

DLNA

Εκμεταλλεύσου την ασύρματη σύνδεση και μοιράσου το ψηφιακό σου περιεχόμενο μέσω της λειτουργίας DLNA. Μετέφερε εύκολα τα περιεχόμενά σου ανάμεσα σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Στη συνέχεια, προβαλέ τα από τη φορητή συσκευή στην τηλεόραση. Έτσι, μπορείς να δείς τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου καθώς και να παίξεις παιχνίδια χρησιμοποιώντας το κινητό σου ως τηλεχειριστήριο!