A- A+
Κεφάλαιο κίνησης από την Alpha Bank με εγγύηση το τζίρο που περνά από το POS
Ένα νέο αλληλόχρεο λογαριασμό κεφαλαίου κινήσεως προσφέρει στις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες η Alpha Bank για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους.

Πρόκειται για το λογαριασμό «My Alpha POS Credit Line», που σχεδιάστηκε με σκοπό την άμεση ενίσχυση της ρευστότητας των Μικρών Επιχειρήσεων, καθώς τους δίδει τη δυνατότητα να λάβουν χρηματοδότηση για κεφάλαιο κινήσεως.

Το όριο δανεισμού εξαρτάται από το ύψος των συναλλαγών με κάρτες, τις οποίες πραγματοποιούν μέσω των τερματικών του προγράμματος «My Alpha POS».

Πλεονεκτήματα

Πέραν της προσβάσεως σε άμεση ρευστότητα για την κάλυψη των καθημερινών συναλλαγών και των λειτουργικών εξόδων της επιχειρήσεως, με το “My Alpha POS Credit Line” παρέχονται επίσης:

- Έλεγχος και περιορισμός του χρηματοοικονομικού κόστους, καθώς το προϊόν παρέχεται με ανταγωνιστικούς όρους χρηματοδοτήσεως.

- Ευκολότερη ανακύκληση του κεφαλαίου κινήσεως μέσω της αποπληρωμής του από τις πιστώσεις των συναλλαγών των καρτών.

«Η συνεχιζόμενη αύξηση των αγορών με χρήση καρτών κατέστησε αναγκαία την απόκτηση τερματικών αποδοχής καρτών (POS) από τις επιχειρήσεις» τόνισε ο ∆ιευθυντής της ∆ιευθύνσεως Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Alpha Bank, κ. Σπυρίδων Ρεντετάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο με το νέο πρόγραμμα ‘My Alpha POS Credit Line’, το τερματικό της επιχειρήσεως ‘αναβαθμίζεται’ από μέσο αποδοχής συναλλαγών σε μέσο ενισχύσεως της ρευστότητας, καθώς η επιχείρηση μπορεί να προεισπράξει τις μελλοντικές συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα “My Alpha POS Credit Line”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank καθώς και στην ιστοσελίδα της Τραπέζης www.alpha.gr.