A- A+
Νέο αποταμιευτικό προϊόν από την Eurolife ERB
Μία νέα αποταμιευτική λύση προσφέρει στους πελάτες της η Eurobank σε συνεργασία με την Eurolife ERB. Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν «Εξασφαλίζω το μέλλον μου», το οποίο προσαρμόζεται στα μέτρα και τα οικονομικά του καθενός, βάση των αναγκών και των δυνατοτήτων του.

Η αποταμιευτική λύση συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή», προσφέροντας 2% επιστροφή μετρητών επί των ασφαλίστρων που καταβάλλονται.

Τακτικές καταβολές

Με τo νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα τακτικών καταβολών, χτίζετε το επιθυμητό εγγυημένο κεφάλαιο για το μέλλον σας, για να έχετε τη σταθερότητα, τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να λειτουργείτε ελεύθερα σήμερα.

Οι ευελιξίες που παρέχει το πρόγραμμα είναι οι εξής:

- Δυνατότητα προσαρμογής των αρχικά προγραμματισμένων καταβολών τόσο για τις καλές, όσο και για τις δύσκολες στιγµές της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε:

  • Αύξηση ή μείωση της τακτικής καταβολής αν τα οικονομικά σας αλλάξουν (ισχύει για μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος και μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ασφαλιστικού έτους)
  • «Αναβολή» της ημερομηνίας καταβολής της δόσης του ασφαλίστρου, καθώς αν σας τύχει κάτι έκτακτο και καθυστερήσει η καταβολή μιας δόσης μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός τριών μηνών από την ημερομηνία οφειλής της (ισχύει για μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος)
  • Μείωση του ασφαλίστρου σε €10 τον μήνα σε περίπτωση ακούσιας ανεργίας και για όσο χρονικό διάστημα αποδεδειγμένα διαρκεί αυτή
  • Πραγματοποίηση έκτακτων εφάπαξ καταβολών όποτε έχετε κάποιο επιπλέον ποσό να διαθέσετε

- Δυνατότητα ολικής εξαγοράς του συμβολαίου μετά τη συμπλήρωση του 2ο ασφαλιστικού έτους, ή μερικής εξαγοράς των έκτακτων καταβολών (εφόσον υφίστανται) σε ποσοστό έως 50% και έως μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος, μετά τη συμπλήρωση του 3ου ασφαλιστικού έτους.

Οι αποδόσεις

Επιπλέον έχουν σχεδιαστεί μηχανισμοί που ενισχύουν την αποταμιευτική προσπάθεια, όπως:

- Δυνατότητα επιπλέον οφέλους από τυχόν υπεραποδόσεις, µε τη µορφή µερίσµατος, που προσαυξάνουν το ποσό του εγγυηµένου κεφαλαίου στη λήξη του προγράµµατος

- Προστασία από τον πληθωρισµό µε ετήσια αναπροσαρµογή του ασφαλίστρου της Βασικής Ασφάλισης Ζωής κατά ποσοστό 3%

Παράλληλα, παρέχονται καλύψεις που διασφαλίζουν την αποταμιευτική προσπάθεια:

- Εγγύηση κεφαλαίου

- Καταβολή στην οικογένειά σας των καταβληθέντων καθαρών ασφαλίστρων και του ποσού των τυχόν υπεραποδόσεων, σε περίπτωση απώλειας ζωής πριν τη λήξη του προγράμματος

Εφόσον έχουν επιλεγεί οι προαιρετικές καλύψεις Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων για τον αντισυμβαλλόμενο, η εταιρεία θα καταβάλλει τα ασφάλιστρα του προγράμματος σε περίπτωση ανικανότητας ή θανάτου του Αντισυμβαλλόμενου.

- Καταβολή κεφαλαίου σε μέλος της οικογένειάς σας σε περίπτωση απώλειας ζωής πριν τη λήξη του προγράμματος, εφόσον έχει επιλεγεί η προαιρετική κάλυψη ‘Πρόσκαιρη Ασφάλιση Απώλειας Ζωής Αντισυμβαλλόμενου’

Καταβολή ασφαλίστρων

Ο αποταμιευτής έχει τη δυνατότητα επιλογής της συχνότητας και του τρόπου καταβολής των ασφαλίστρων:

- Επιλογή συχνότητας καταβολής (μηνιαία, 3µηνιαία, 6µηνιαία, ετήσια). Για δόσεις μικρότερες του έτους, υπάρχει σχετική επιβάρυνση ανάλογα με τη συχνότητα καταβολής

- Αυτόµατη εξόφληση του ποσού της καταβολής σας από τον τραπεζικό σας λογαριασµό Eurobank ή µέσω της πιστωτικής κάρτας

Παράδειγμα

Το εγγυημένο κεφάλαιο που θα εισπράξετε στη λήξη του προγράμματος εξαρτάται από την ηλικία σας κατά την έναρξη του, τη διάρκεια που θα επιλέξετε, καθώς και το ποσό της καταβολής σας. Ενδεικτικά: