A- A+
Δωρεάν υπηρεσία Weather Alert από την Hellas Direct
Μία νέα υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες της η Hellas Direct με γνώμονα την ασφαλή οδήγηση, σε συνεργασία με το meteo.gr.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία Weather Alert, που προσφέρει η Hellas Direct μέσω της οποίας μπορείτε να ασφαλίσετε online το όχημά σας, εξοικονομώντας κατά μέσο όρο 24% σε σχέση με ό,τι πληρώνετε σήμερα.

Η υπηρεσία

Κάθε φορά που αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα, από την προηγούμενη ημέρα, οι πελάτες της εταιρείες ενημερώνονται ώστε να είναι προετοιμασμένοι για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο δρόμο.

Η ενημέρωση γίνεται σε συνεργασία με το meteo.gr, ανάλογα με την περιοχή μόνιμης κατοικίας του κάθε πελάτη.

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες.

Δώρα με κάθε ασφάλεια ΙΧ

Όλη η διαδικασία ασφάλισης του οχήματός σας πραγματοποιείται μέσω του site της Hellas Direct, χωρίς καμία επιβάρυνση με διαχειριστικά κόστη.

Σε λιγότερο από 5 λεπτά παραλαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας στο email σας και το εκτυπώνετε.

Η μέση εξοικονόμηση στα ασφάλιστρα ΙΧ που πετυχαίνουν οι πελάτες της Hellas Direct που ασφαλίζουν το όχημά τους online ανέρχεται σε 24%.

Παράλληλα, με το πρόγραμμα Refer a Friend για κάθε νέο φίλο σας που θα ασφαλίζεται στην Hellas Direct, κερδίζετε 20 ευρώ μετρητά εσείς και 20 ευρώ ο φίλος σας.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει μία σειρά από δώρα σε όσους επιλέξουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της, μέσω των συνεργατών της. Συγκεκριμένα:

Aegean Airlines

Εισάγοντας τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού σας, κερδίζετε μίλια στην κάρτα σας

Auteco

Περάστε το αυτοκίνητό σας ΚΤΕΟ στην Auteco και ενημερωθείτε για τον προσωπικό σας κωδικό ώστε να έχετε ειδική τιμή στα ασφάλιστρά σας

Free Auteco

Αγοράστε το ασφαλιστήριό σας με τον ειδικό κωδικό και έχετε δώρο το ΚΤΕΟ σας στην Auteco.

Praktiker Gift

Αγοράστε το ασφαλιστήριό σας με τον ειδικό κωδικό και κερδίστε 20 ευρώ στην επόμενη αγορά σας από τα καταστήματα Praktiker.

Για να εξασφαλίσετε τα παραπάνω δώρα κάντε κλικ στο ακόλουθο banner για να μεταβείτε στο site της Hellas Direct.