A- A+
Viva Wallet: Online πληρωμή 300 λογαριασμών

Πληρωμές σε περισσότερους από 300 λογαριασμούς και υπηρεσίες μπορούν να πραγματοποιήσουν οι καταναλωτές με τη χρήση της υπηρεσίας Viva Wallet.

Το Viva Wallet αποτελεί το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο σε συνεργασία με την Eurobank, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να πληρώσουν μία σειρά από λογαριασμούς όπως:

Επιχειρήσεις ενέργειας, ασφαλιστικά ταμεία, τηλεπικοινωνίες, ύδρευση, πληρωμές δήμων, τέλη διοδίων, υποχρεώσεις δημοσίου κ.λπ.

Η διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να τακτοποιήσει τις οφειλές του εύκολα, γρήγορα, από το σπίτι του, χωρίς να περιμένει σε ουρές.

Ο πελάτης κάνει log in στο Viva Wallet του, επιλέγει την κατηγορία «Πληρωμές λογαριασμών», βρίσκει την υπηρεσία ή τον λογαριασμό που επιθυμεί και πατάει εξόφληση.

Για να κάνει τις πληρωμές λογαριασμών, ο χρήστης μπορεί να φορτίσει το Viva Wallet του με τρεις τρόπους:

- Μετρητά σε 3.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP ή Shell, τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, My Market κ.λπ.,

- Κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη)

- Μέσω e-banking.

Με το Viva Wallet του, επίσης, μπορεί να κάνει τις αγορές του σε online και φυσικά καταστήματα αλλά και να μεταφέρει χρήματα είτε σε τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε σε ένα Viva Wallet εντελώς δωρεάν.

Άνοιγμα λογαριασμού

Σύμφωνα με την εταιρία, η διαδικασία ανοίγματος ενός λογαριασμού Viva Wallet είναι απλή και δεν απαιτεί χρόνο ή επίσκεψη σε τράπεζα.

Ο πελάτης κάνει την εγγραφή του δωρεάν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στο www.vivawallet.com και αμέσως μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Ο λογαριασμός ολοκληρώνεται με την απόκτηση της Viva Wallet Card και τη δωρεάν εφαρμογή Viva Wallet app στο κινητό.