A- A+
Πού κερδίζετε 10% επιστροφή με κάρτες Eurobank στις εορτές
Επιστροφή μετρητών 10% για αγορές κατά τη διάρκεια της εορταστικής περίοδου, προσφέρει στους κατόχους των καρτών της η Eurobank.

Η προσφορά ισχύει για αγορές σε μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης «Επιστροφή»: Attica, Μαρινόπουλος, ΙΚΕΑ, Intersport, Ηλεκτρονική, καθώς και σε περισσότερα από 400 εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Προϋπόθεση

Για να κερδίσετε το 10% θα πρέπει να έχετε ή να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Επιστροφή app, να συνδέσετε την κάρτα σας και να πραγματοποιήσετε τις γιορτινές σας αγορές με την πιστωτική ή/και την χρεωστική σας κάρτα Eurobank.

Οι πελάτες που έχουν εγκαταστήσει έως τις 14/12 την εφαρμογή θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή 10% Επιστροφή στις επιχειρήσεις attica, Carrefour Μαρινόπουλος, IKEA, Intersport και Ηλεκτρονική.

Οι πελάτες που θα εγκαταστήσουν από 15/12 έως και 7/1 την εφαρμογή και θα πραγματοποιήσουν αγορές στις επιχειρήσεις attica, Carrefour Μαρινόπουλος, IKEA, Intersport και Ηλεκτρονική, θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή το μόνιμο ποσοστό Επιστροφή της εκάστοτε επιχείρησης και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 10% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα έως τις 12/2/2016.

Οι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν αγορές στις κατηγορίες Επιστροφή Γεύσεις και Hotels από 15/12 έως και 7/1, κατά τη συναλλαγή θα πιστώνονται ευρώ από το μόνιμο ποσοστό Επιστροφή της εκάστοτε επιχείρησης και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 10% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα έως τις 12/2/2016.

Το μέγιστο ποσό συλλογής ευρώ Επιστροφή είναι €200.