A- A+
Praktiker: Κέρδος 10% για αγορές με κάρτες Eurobank
Επιστροφή 10% στις αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 2 Ιουλίου 2011 στα καταστήματα της Praktiker Hellas προσφέρει η Eurobank σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών.

Σύγκριση Επιτοκίων

- Νέες κάρτες για αγορά
- Μεταφορά υπολοίπου

Πρόκειται για προσφορά στο πλαίσιο του προγράμματος €πιστροφή, μέσω του οποίου η Praktiker προσφέρει στους πελάτες της, κατόχους καρτών Eurobank, 10% επιστροφή επί των αγορών τους σε όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που βρίσκονται σε προσφορά.

Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης της Eurobank, οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα το σύνολο των πόντων που συγκεντρώνουν σε αντίστοιχο ποσό χρημάτων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγορές σε οποιαδήποτε από τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Praktiker Hellas συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της όλα αυτά τα χρόνια με πολλές εκπλήξεις! Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.praktiker.gr.