A- A+
yellowday: Μεγάλα δώρα στα πρώτα του γενέθλια
Το yellowday γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και διοργανώνει κλήρωση με πλούσια δώρα για όσους πραγματοποιήσουν αγορές μέσα στο Σεπτέμβριο.

Με τις αγορές σου, όλο τον Δεκέμβριο συμμετέχεις στη μεγάλη κλήρωση για 100 δώρα, ενώ κερδίζεις μία δωρεάν είσοδο στο "The Christmas Factory" για τις 03/01/2016.

Η συμμετοχή στην κλήρωση εξασφαλίζεται σε τρία απλά βήματα:

1. Μπες στο yellowday και βρες προσφορές που σε ενδιαφέρουν.

2. Κάνε τις αγορές σου.

3. Εξασφάλισε συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση και δωρεάν είσοδο στο “The Christmas Factory”

Κοινότητα προσφορών

Στο www.yellowday.gr οι καταναλωτές με τη χρήση της κάρτας τους μπορούν να αγοράσουν κουπόνια, τα οποία τους εξασφαλίζουν συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης για τις αγορές τους.

Με χρήση καρτών της Τράπεζας Πειραιώς η έκπτωση είναι ακόμη πιο μεγάλη.

Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ για αγορές στα ΑΒ Βασιλόπουλος πληρώνοντας με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς μόνο 40 ευρώ ή με κάρτα οποιασδήποτε άλλης τράπεζας 42 ευρώ.

Στη συνέχεια πηγαίνει σε όποιο κατάστημα σούπερ μάρκετ επιθυμεί και με την επίδειξη του κουπονιού αποκτά προϊόντα αξίας 50 ευρώ.

Πώς λειτουργεί

Στην ιστοσελίδα που λειτουργεί ήδη οι καταναλωτές μπορούν να βρουν εκατοντάδες προσφορές για τις καθημερινές τους συναλλαγές και όχι μόνο.

Για παράδειγμα μπορούν να αγοράσουν κουπόνι αξίας 50 ευρώ πληρώνοντας μόνο 40 ευρώ με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εξαργυρώνεται σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι κάρτες

Ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει όποια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα θέλει οποιασδήποτε τράπεζας.

Η τιμή όλων των προσφορών στο yellowday είναι ακόμα χαμηλότερη, όταν χρησιμοποιείται οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακόμη όμως κι αν κάποιος δεν έχει κάρτα της τράπεζας, μπορεί να εκδώσει online εύκολα και γρήγορα μια προπληρωμένη κάρτα, πατώντας εδώ.