A- A+
Δωρεάν eshop για τα μέλη της προσφέρει η ΕΣΕΕ
Δωρεάν eshop για την προώθηση online πωλήσεων θα διαθέτει στα μέλη της μέχρι και τον Ιανουάριο η Ελληνική Συνομοσπονδία Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τους Industry Disruptors (μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τις startup επιχειρήσεις).

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα παρέχονται και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τη λειτουργία του, αλλά και την προώθηση των προϊόντων μέσω των σύγχρονων διαφημιστικών καναλιών στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε επιχείρηση θα προχωρά στη συνέχεια σε εξειδίκευση - παραμετροποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να ταιριάζει στην εικόνα και τη φιλοσοφία της.

Αύξηση συναλλαγών

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η μέση αξία των online αγορών ανά καταναλωτή αυξήθηκε κατά 10% το 2015 σε σχέση με το 2014.

Μάλιστα, κόντρα στην οικονομική κρίση και στους κεφαλαιακούς περιορισμούς οι Έλληνες θα συνεχίσουν να στρέφονται και το 2016 προς τις ηλεκτρονικές αγορές.

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο B-C στην Ελλάδα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 43% των Ελλήνων εκτιμά ότι οι online αγορές θα αυξηθούν το 2016 σε σχέση με το 2015, ενώ μόλις το 19% αναφέρει το αντίθετο.