A- A+
Κλειστό θα παραμείνει το Taxis το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών αναβάθμισης
Κλειστό θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο το Taxis, λόγω εργασιών αναβάθμισης που προγραμματίζονται από τις τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως έγινε γνωστό, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης έχει προγραμματίσει εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στις υπολογιστικές υποδομές της, για το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2015.

Οι εργασίες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της υλοποίησης έργων αναβάθμισης και επέκτασης των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Η πρόσβαση

Κατά τη διάρκειά τους, δεν θα είναι προσβάσιμα τα portals και το www.minfin.gr και κατά συνέπεια, δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου στο Taxis (www.gsis.gr).

Σημειώνεται πως η Δευτέρα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την πληρωμή διαφόρων υποχρεώσεων, πχ ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, δόσεων φόρου εισοδήματος.

Ως εκ τούτου, οι φορολογούμενοι που θέλουν να τακτοποιήσουν μέσω των εναλλακτικών δικτύων των τραπεζών τις υποχρεώσεις τους μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα πρέπει έως την Παρασκευή να αποθηκεύσουν στους υπολογιστές τους ή να εκτυπώσουν τις ταυτότητες πληρωμής.

Με τον τρόπο αυτό θα είναι σε θέση να πληρώσουν τους φόρους τους.