A- A+
Εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στην Καβάλα
Το πλήρως ανανεωμένο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Καβάλα εγκαινιάστηκε σε ειδική εκδήλωση παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων, πελατών, συνεργατών και εργαζομένων της από όλο το νομό.

Το κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Καβάλα, το οποίο λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1927 και βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 17, αναβάθμισε συνολικά τη λειτουργία του σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του διεθνούς μοντέλου λιανικής τραπεζικής της Credit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου της Γαλλίας και κύριου μετόχου της Εμπορικής Τράπεζας.

Η αναβάθμιση του δικτύου

Περισσότερα από 50 καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν πλέον σύμφωνα με το νέο μοντέλο, το οποίο, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, επιτυγχάνει μεταξύ άλλων, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, προσωποποιημένη αντιμετώπιση των αναγκών του πελάτη και αποδοτικότερη λειτουργία του καταστήματος.

Η Εμπορική Τράπεζα διατηρεί έντονη παρουσία στο Νομό Καβάλας, με καταστήματα στη Χρυσούπολη, την Ελευθερούπολη και τη Θάσο, και με λειτουργία ATM στο Εμπορικό Κέντρο της Καβάλας, τη Νικήσιανη, την Τούζλα, τον Ποτό Θάσου, την Αποβάθρα Πρίνου, και τη Σκάλα Ποταμιάς Θάσου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Alain Strub δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στην Εμπορική Τράπεζα συνεχίζουμε να επενδύουμε στο δίκτυο καταστημάτων, στους ανθρώπους, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας, και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η Εμπορική Τράπεζα, ως μέλος του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία, εξακολουθεί να στηρίζει με συνέπεια τα ελληνικά νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους ρευστότητα και ασφάλεια και δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες που αποτελούν πραγματικές λύσεις στις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών».

Ο κ. Μίνος Μωυσής, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Εμπορικής Τράπεζας, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε:

«Σήμερα εγκαινιάσαμε στην Καβάλα ένα ακόμη ανανεωμένο και σύγχρονο κατάστημα του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται στη διάρκεια των 80 και πλέον χρόνων λειτουργίας του καταστήματος.

Η Εμπορική Τράπεζα συνεχίζει να υλοποιεί με συνέπεια το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, με στόχο έως το τέλος του 2011 να έχουμε ολοκληρώσει την αναβάθμιση του 1/3 των καταστημάτων μας».