A- A+
Go4More: Εξαργύρωση πόντων και σε προϊόντα ΕΤΕ
Τη δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων σε επιλεγμένα προϊόντα του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, δίνει πλέον το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών go4more.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταμοιβής go4more μπορούν να αποκτήσουν με έκπτωση ή τελείως δωρεάν, ανάλογα με τον αριθμό των πόντων που εξαργυρώνουν, ένα από τα παρακάτω ασφαλιστικά προγράμματα:

- Πρόληψη για όλους: Ένα πλήρες πρόγραμμα φροντίδας υγείας για όλη την οικογένεια, που προσφέρει δωρεάν ετήσιο check-up, προληπτικές εξετάσεις, καθώς και άλλες σημαντικές παροχές, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική και τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

- Φροντίδα Νοσηλείας: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συμπληρώνει με απλό τρόπο τις παροχές κάθε δημόσιου και ιδιωτικού ασφαλιστικού φορέα σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργείου, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική.

- Ασφάλιση Οχήματος: Τρία εναλλακτικά προγράμματα ασφάλισης οχημάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική.

Η δυνατότητα εξαργύρωσης αφορά μόνο τις αρχικές ασφαλίσεις και όχι τις ανανεώσεις των παραπάνω Ασφαλιστικών Προγραμμάτων.

Η εξαργύρωση των πόντων πραγματοποιείται μέσω χρέωσης καταθετικού λογαριασμού και επιπλέον για την ασφάλιση αυτοκινήτου δίνεται η επιλογή και μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας.

Για παράδειγμα, με 4.000 πόντους κερδίζετε έκπτωση 10 ευρώ.