A- A+
Καθαρισμός και συντήρηση ακτών της Βούλας από την HSBC
Καθαρισμό και συντήρηση των ακτών της Βούλας διοργάνωσε η HSBC, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Sustainability).

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου σε συνεργασία με το Δήμο Βούλας – Βάρης - Βουλιαγμένης και με τη συμμετοχή του British Council.

Ογδόντα περίπου εργαζόμενοι της HSBC, φίλοι και παιδιά φρόντισαν τις ακτές της Βούλας, συμμετέχοντας στον καθαρισμό από σκουπίδια και φύκια καθώς και στη συντήρηση – βάψιμο πάγκων, κάγκελων και αποδυτηρίων.

Όπως δήλωσε η κυρία Τόνια Πέτροβιτς, Public Affairs & Communications Manager, HSBC Ελλάδας «στην HSBC έχοντας έντονο το αίσθημα της εταιρικής υπευθυνότητας, αλλά και της μακρόχρονης δέσμευσής μας για την προστασία του περιβάλλοντος, συμμετέχουμε δυναμικά σε κάθε δραστηριότητα φιλική προς το περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να προωθούμε παρόμοιες δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, παρέχοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε ένα πιο καθαρό και υγειές περιβάλλον».