A- A+
Lufthansa: Η πρώτη απευθείας πτήση από την Ευρώπη προς τη Silicon Valley
Μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Φρανκφούρτης και Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια (ΗΠΑ), εγκαινιάζει στις 29 Απριλίου 2016 η Lufthansa, την πρώτη προς τη SiliconValley από την Ευρώπη.

Η πτήση θα εκτελείται πέντε φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος τύπου Airbus A340-300.

Συγκεκριμένα, η νέα πτήση LH 488 προς τη δυτική ακτή θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με αναχώρηση από τον κόμβο της Lufthansa στη Φρανκφούρτη το πρωί και άφιξη στο Σαν Χοσέ νωρίς το απόγευμα μετά από μια διαδρομή 12 ωρών.

Νυχτερινή επιστροφή

Η πτήση επιστροφής LH 489 θα είναι νυχτερινή, με αναχώρηση από το Σαν Χοσέ το απόγευμα και άφιξη στη Φρανκφούρτη το επόμενο πρωί.

Το πρόγραμμα πτήσεων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές ανταποκρίσεις στον κόμβο της Φρανκφούρτης με άλλες πτήσεις της Lufthansa από και προς τη Γερμανία, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Η μητρόπολη του Σαν Χοσέ έχει πληθυσμό περίπου 3,3 εκατομμύρια και βρίσκεται στην καρδιά της Silicon Valley, της κορυφαίας τοποθεσίας νεοφυών επιχειρήσεων και οργανισμών υψηλής τεχνολογίας.

Ο ταξιδιωτικός προορισμός

Εκτός από πολλά από τα πιο διάσημα ονόματα του κόσμου του διαδικτύου, η περιοχή αποτελεί επίσης την έδρα αρκετών κορυφαίων εταιρειών των κλάδων της βιοτεχνολογίας, της φαρμακευτικής και της ιατρικής.

Επίσης αρκετές κορυφαίες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων έχουν τα ερευνητικά τους εργαστήρια εκεί.

Το Σαν Χοσέ είναι επίσης ένας ελκυστικός ταξιδιωτικός προορισμός, ιδανικό σημείο εκκίνησης για εξερευνήσεις στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Το Big Sur, το Yosemite National Park, η Lake Tahoe και άλλα βασικά αξιοθέατα είναι πολύ κοντά, καθιστώντας το Σαν Χοσέ μια αυθεντική ταξιδιωτική εναλλακτική αντί του Σαν Φρανσίσκο, που βρίσκεται μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά.

Image Map