A- A+
Νέα πακέτα winbank alerts για κάρτες - καταθέσεις από €0,50
Νέα συνδρομητικά πακέτα ενημέρωσης για όλες τις κινήσεις τους με τα τραπεζικά τους προϊόντα, προσφέρει στους πελάτες της η Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για τα συνδρομητικά πακέτα της υπηρεσίας winbank alerts, μέσω των οποίων οι πελάτες του ομίλου έχουν άμεση ενημέρωση μέσω SMS και emails για συναλλαγές λογαριασμών, καρτών (πιστωτικών / χρεωστικών / προπληρωμένων), εντολών πληρωμής και χρηματιστηρίου.

Χαρακτηριστικά υπηρεσίας

Οι ειδοποιήσεις εντάσσονται σε ένα συνδρομητικό πακέτο, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας ή μέσω της υπηρεσίας winbank web banking.

Κάθε πακέτο διαφοροποιείται ανάλογα με τους υποστηριζόμενους τρόπους ενημέρωσης (email & SMS), τη διάρκεια και τις κατηγορίες ειδοποιήσεων που παρέχει, ώστε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες ενημέρωσής σας.

Η υπηρεσία Winbank Alerts για ιδιώτες σας ειδοποιεί άμεσα σχετικά με συγκεκριμένες μεταβολές στο χαρτοφυλάκιό σας, που εσείς ορίζετε:

  • Μεταβολές στο λογιστικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας
  • Επιλεγμένες κινήσεις στο λογαριασμό σας, όπως ανάληψη μετρητών, μεταφορά χρημάτων, πληρωμή οφειλών, αλλά και πίστωση εμβασμάτων, τόκων και μερισμάτων
  • Συναλλαγές (αγορές & αναλήψεις) με τις κάρτες σας (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες)
  • Έκδοση λογαριασμών πιστωτικών καρτών
  • Υπενθυμίσεις και εκτελέσεις των προγραμματισμένων εντολών πληρωμής σας
  • Αγορά ή πώληση μετοχών
  • Καθημερινή αποτίμηση του χαρτοφυλακίου μετοχών σας

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του πακέτου σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να μεταβάλετε τη γλώσσα των ειδοποιήσεων, τους τρόπους ειδοποίησης (e-mail ή/και αριθμό κινητού τηλεφώνου) και να ορίσετε ώρες σιγής κατά τις οποίες δεν θέλετε να λαμβάνετε alerts.

Ενημέρωση για ανανέωση

Η υπηρεσία, μέσω ειδικού SMS μηνύματος, σας ενημερώνει αυτόματα και ανέξοδα στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • όταν εξαντληθεί το 80% των διαθέσιμων SMS ειδοποιήσεων του πακέτου σας (αφορά μόνο πακέτα με συγκεκριμένο αριθμό SMS ειδοποιήσεων)
  • όταν εξαντληθεί το 100% των διαθέσιμων SMS ειδοποιήσεων του πακέτου σας (αφορά μόνο πακέτα με συγκεκριμένο αριθμό SMS ειδοποιήσεων)
  • όταν δεν ανανεωθεί το πακέτο σας, λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου στην κάρτα ή στο λογαριασμό σας

Οι τηλεφωνικές ειδοποιήσεις εξακολουθούν να υφίστανται χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο, ενώ η ενεργοποίηση καθώς και η διαχείρισή τους θα γίνεται μόνο μέσω της υπηρεσίας phone banking και του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας.

Αγορά υπηρεσίας

Η διάρκεια παροχής της υπηρεσίας καθορίζεται πάντοτε από τη διάρκεια του εκάστοτε πακέτου που επιλέγετε. Όλα τα πακέτα διατίθενται με μηνιαία ή ετήσια διάρκεια.

Η χρέωση του πακέτου που επιλέγετε γίνεται στο λογαριασμό ή την κάρτα σας με την εγγραφή σας στην υπηρεσία.

Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής:

Το mini βασικό προσφέρεται στην τιμή των 0,60 ευρώ το μήνα ή 6 ευρώ το χρόνο

Το βασικό προσφέρεται στην τιμή των 2,10 ευρώ το μήνα ή 21 ευρώ το χρόνο

Το πλήρες προσφέρεται στην τιμή των 2,40 ευρώ το μήνα ή 24 ευρώ το χρόνο