A- A+
Hellas Direct: Δώρο €20 στα Praktiker με κάθε ασφάλεια ΙΧ
Μία δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ που μπορεί να εξαργυρωθεί στα καταστήματα Praktiker προσφέρει η Hellas Direct με κάθε νέο συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στο βήμα 4 της φόρμας τιμολόγησης πληκτρολογείς τον κωδικό "PraktikerGift" και προχωράς στην αγορά του συμβολαίου σου.

Μόλις η αγορά πραγματοποιηθεί, θα λάβεις το συμβόλαιο στο email σου, το οποίο εκτυπώνεις και το έχεις μαζί σου τη στιγμή που θα επισκεφθείς το Praktiker για να πάρεις τη δωροεπιταγή σου.

Online ασφάλιση

Στην Hellas Direct, ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας, εύκολα και γρήγορα για όσο χρόνο θέλετε. Χάρη στο Timeline, επιλέγετε τη διάρκεια του συμβολαίου σας από 30 έως 365 ημέρες.

Μερικοί άνθρωποι ετοιμάζονται να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ άλλοι προτιμούν να εντάξουν την ασφάλισή τους στα μηνιαία πάγια έξοδά τους.

Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε, θα σας αρέσει η υπηρεσία Timeline. Μόλις ολοκληρώσετε την προσφορά σας, μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια του συμβολαίου σας με την ακρίβεια ημερών, από 30 έως 365 ημέρες.