A- A+
ΑΧΑ Business4all: Ασφάλιση για ΜΜΕ με δωρεάν συμβουλές
Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα ευέλικτης ασφάλισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων με δωρεάν συμβουλευτική υπηρεσία, λάνσαρε η AXA Ασφαλιστική.

Ο λόγος γίνεται για το ΑΧΑ Business4all, το οποίο αποτελεί μία ομπρέλα προστασίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών με περιουσία έως 1 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο, να χτίσει ένα προϊόν βάσει των απαιτήσεών του και των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Παράλληλα, του παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για να προστατεύσει σωστά την περιουσία του και τον επιβραβεύει με έκπτωση αν έχει υιοθετήσει πρακτικές θωράκισης έναντι μελλοντικών κινδύνων.

Οι παροχές

Επιλέγοντας το Business4all οι Έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να προστατεύσουν:

  • Την περιουσία της επιχείρησής τους, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευμάτων και του εξοπλισμού της
  • Την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της με την κάλυψη απώλειας κερδών ή ενοικίων
  • Τις ευθύνες της έναντι τρίτων, αλλά και ως εργοδότη με την ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Το ανθρώπινο δυναμικό της με την κάλυψη προσωπικού ατυχήματος
  • Τα χρήματά της

Διαδικασία τιμολόγησης

Για να δώσει τη δυνατότητα απόλυτης ευελιξίας ασφάλισης, η ΑΧΑ σχεδίασε ένα πρωτοποριακό εργαλείο τιμολόγησης, με τη βοήθεια του οποίου ο ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να επιλέξει τις καλύψεις και τα κεφάλαια που επιθυμεί ο πελάτης του και να χτίσει βήμα βήμα το ασφάλιστρό του.

Χάρις σε αυτό απλοποιείται στο μέγιστο βαθμό η δημιουργία προσφοράς και αίτησης ασφάλισης.

Σε ό,τι αφορά στις δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προστασία της επιχείρησης που παρέχει η ΑΧΑ, γίνονται βάσει ενός δομημένου πλαισίου προστατευμένης επιχείρησης.

Με αφετηρία αυτό το πλαίσιο, οι εξειδικευμένοι εκτιμητές κινδύνων της ΑΧΑ σχεδιάζουν τα στάδια προστασίας της επιχείρησης και τα συζητούν αναλυτικά με τον ασφαλισμένο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση των συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΑΧΑ μέσα από τη φόρμα ενδιαφέροντος του www.axa.gr ή καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών της Εταιρείας.

Επιπλέον εκπτώσεις

Τέλος, το Business4all επιβραβεύει τις προστατευμένες επιχειρήσεις και παρέχει:

- Έκπτωση έως και 30% στις καλύψεις Πυρός, όταν έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα πυροπροστασίας (π.χ.: ανιχνευτές καπνού, πυροσβεστικές φωλιές, sprinklers).

- Έκπτωση έως και 35% στην κάλυψη κλοπής, όταν η επιχείρηση διαθέτει επιπλέον μέτρα προστασίας κατά της κλοπής (π.χ.: συναγερμό, ρολά ασφάλειας και 24ωρη φύλαξη).

Επιπλέον έκπτωση προσφέρεται ανάλογα με το σχέδιο απαλλαγής, το ύψος των ασφαλισμένων κεφαλαίων και τη γεωγραφική περιοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά τις καλύψεις που παρέχει το Business4all μέσα από τους ανανεωμένους και ξεκάθαρους όρους του και να πλοηγηθούν στο εργαλείο τιμολόγησης στον ιστότοπο της ΑΧΑ www.axa.gr.