A- A+
Diners Club: Ολοκληρώνεται στις 28/9 η μετάπτωση στην Alpha Bank - Τι σημαίνει για πελάτες
Τη Δευτέρα 28 Σεπτεβρίου θα ολοκληρωθεί η μετάπτωση των καρτών Diners Club στα συστήματα της Alpha Bank, μετά την ενοποίηση της Citibank.

Οι Πελάτες του Diners Club, όπως ισχύει ήδη για τους Πελάτες του πρώην Δικτύου της Citi, θα εξυπηρετούνται, μετά από την ανωτέρω ημερομηνία, μέσω των μηχανογραφικών συστημάτων και σύμφωνα με τις διαδικασίες της Alpha Bank.

Επιπλέον, θα μπορούν να πραγματοποιούν τραπεζικές συναλλαγές στο εκτεταμένο Δίκτυο άνω των 1.000 σημείων εξυπηρετήσεως της Alpha Bank σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζοντας να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Διαθέσιμες υπηρεσίες

Η Τράπεζα ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της μεταπτώσεως, οι υπηρεσίες Citibank Online και Citi Mobile θα είναι διαθέσιμες για την εξυπηρέτηση καρτών Diners Club έως τις 14.00 την Παρασκευή 25.9.2015.

Από τις 8.00 της Δευτέρας 28.9. 2015, οι κάρτες Diners Club θα εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά μέσω των υπηρεσιών Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking.

Επιπλέον, από την Τετάρτη 23.9.2015 έως τη Δευτέρα 28.9.2015 δε θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμών σε Δ.Ο.Υ. με χρήση καρτών Diners Club.

Αναλυτική ενημέρωση για τους Πελάτες του Diners Club είναι διαθέσιμη εδώ.

* Με την επιφύλαξη των εκτάκτων περιορισμών που ισχύουν σήμερα και εκείνων που θα ισχύσουν στο μέλλον όσον αφορά τις τραπεζικές εργασίες και την κίνηση κεφαλαίων.