A- A+
Εκδήλωση της Eurobank για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών
Ειδική εκδήλωση για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ ενόψει του Eurobasket 2015, διοργάνωσε η Eurobank στο κατάστημα Περιστερίου της τράπεζας.

Στην εκδήλωση προς τιμήν της «ελληνικής dream team», ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, ο Γενικός Διευθυντής Marketing, Εταιρικής επικοινωνίας και Πελατειακών Σχέσεων κ. Μιχάλης Βλασταράκης και όλο το προσωπικό του καταστήματος υποδέχθηκαν τους διεθνείς μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Τράπεζας ευχαριστώντας την που σταθερά επί 15 χρόνια στηρίζει ως επίσημος χορηγός όλες τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Φώτης Κατσικάρης και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας κ. Νίκος Ζήσης δώρισαν μια φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές των μελών της αποστολής.

Εκ μέρους της διοίκησης της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης ευχαρίστησε την Eurobank «για την κοινή 15ετή πορεία και τη στήριξη του έργου της Ομοσπονδίας και των εθνικών ομάδων».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας κ. Νίκος Ζήσης σημείωσε: «Από την πλευρά των παικτών, θα θέλαμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε την Eurobank. Είναι μια σχέση πολλών ετών και ευχαριστούμε για τη στήριξη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε μια επιτυχία».

Ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank κ. Μιχάλης Βλασταράκης, τόνισε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα εδώ και 15 χρόνια. Μας έχει δώσει μεγάλες χαρές και ευχόμαστε το καλύτερο και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία από όλους μας».

Οι δημοφιλείς αθλητές μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με παιδιά των εργαζομένων καθώς και πελατών της Τράπεζας και συνομίλησαν με δεκάδες υποστηρικτές της Ομάδας που έσπευσαν να τους δουν και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο Eurobasket.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλέξιος Σταυρούλιας, Ευάγγελος Τάτσης, Κωνσταντίνος Ποθητός, Παναγιώτης Λύκος, Βασίλειος Μπέτσης και Αναστάσιος Θεοδωράκος, πλήθος κόσμου και δεκάδες παιδιά από την ευρύτερη περιοχή που έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για την καλύτερη δυνατή πορεία στη δύσκολη αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ 2015.