A- A+
Δώρα και εκπτώσεις από τη Visa για ...ταξιδιώτες
Την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα και εκπτώσεις δίνει η Visa σε όλους των κατόχους των καρτών της, σε συνεργασία με την Celestyal Cruises και τα Hellenic Duty Free Shops.

Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου θα «τρέξουν» δύο ενέργειες, μέσω των οποίων οι κάτοχοι καρτών Visa ανεξάρτητα από την τράπεζα που τις εξέδωσε μπορούν να κερδίσουν πλούσια δώρα, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις στις αγορές τους.

Ειδικότερα:

Celestyal Cruises

Αν είστε επιβάτης των Celestyal Olympia, Celestyal Crystal ή Celestyal Odyssey, συνδέστε τη Visa κάρτα σας με την κάρτα επιβίβασής σας και χρησιμοποιήστε την για όλες τις αγορές σας στο κρουαζιερόπλοιο.

Εάν κάνετε αυτή την επιλογή, σας δίνεται ένα scratch card με το οποίο μπορείτε να κερδίσετε την ίδια στιγμή κάποιο από τα παρακάτω δώρα:

μια 7ήμερη κρουαζιέρα, μια 4ήμερη κρουαζιέρα, μια 3ήμερη κρουαζιέρα, μια φροντίδα spa, WI-FI pass, DVD κρουαζιέρας, επίσκεψη στη γέφυρα του πλοίου με τον καπετάνιο, το κοκτέιλ της ημέρας, t-shirt και καπέλα.

Hellenic Duty Free Shops:

Με κάθε αγορά που κάνετε χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa σας σε οποιοδήποτε από τα 44 καταστήματα Hellenic Duty Free Shops στην Ελλάδα, κερδίζετε μία επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό του Summer Promo Festival.

Η κλήρωση περιλαμβάνει απίστευτα δώρα, όπως ένα αυτοκίνητο, μία κρουαζιέρα Celestyal Cruises, αεροπορικά εισιτήρια και πολλά άλλα.