A- A+
Επιβράβευση στα Public με κάρτες ΕΤΕ με το Go4more
Η Εθνική Τράπεζα καλωσορίζει τα Public στο Πρόγραμμα της Συνολικής Επιβράβευσης go4more, προσφέροντας στους κατόχους των καρτών της μοναδικές προσφορές.

Το go4more είναι το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης στην ελληνική αγορά που αναγνωρίζει τη συνολική τραπεζική σχέση του πελάτη, επιβραβεύοντάς τον για πάνω από 30 προϊόντα, υπηρεσίες και συναλλαγές που μέχρι σήμερα δεν μετρούσαν.

Η επιβράβευση του πελάτη γίνεται με την συλλογή πόντων τους οποίους στη συνέχεια μπορεί να εξαργυρώσει σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Προσφορά Σεπτεμβρίου

Τα Public και το public.gr με την ποικιλία τους σε σχολικά είδη όπως: σχολικές τσάντες, τετράδια, είδη γραφικής ύλης, βιβλία και βοηθήματα αλλά και επιλογές σε προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, θα καλύψουν τις μαθητικές ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα ειδικά για το διάστημα από 29.08.2015 έως και 30.09.2015, τα Public συμμετέχουν στη φθινοπωρινή καμπάνια του go4more «back to school» με επιπλέον συμμετοχή στη συλλογή των πόντων, η οποία ανέρχεται σε 40 πόντους για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, δεκαπλασιάζοντας έτσι το κέρδος των πελατών.

Μετά τις 30/9/2015 η συμμετοχή των καταστημάτων Public στη συλλογή πόντων θα ανέρχεται σε 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής.

Συλλογή εξαργύρωση

Η συλλογή πόντων στο Πρόγραμμα ισχύει για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση όλων των καρτών της Εθνικής Τράπεζας από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public στην Ελλάδα ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr.

Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει, είτε στα φυσικά καταστήματα Public εντός Ελλάδος, είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr με πληρωμή και παραλαβή από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public εντός Ελλάδος.

Πώς λειτουργεί το Go4more