A- A+
ΕΤΕ: Νέα υπηρεσία i-bank POS για αποδοχή καρτών
Ένα πλήρες πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών αποδοχής καρτών προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες.

Πρόκειται για την υπηρεσία i-bank POS, η οποία απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος και σε ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις λιανικές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.

Έμποροι – καταστήματα λιανικής, τουριστικές επιχειρήσεις, ιατροί, δικηγόροι, υδραυλικοί κλπ. μπορούν να αποκτήσουν τερματική συσκευή αποδοχής καρτών πληρωμής (POS) για την άμεση εξυπηρέτηση πελατών που επιθυμούν να πληρώσουν με κάρτα.

Η αποδοχή καρτών

Δεκτές γίνονται χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες με το σήμα MASTERCARD, VISA, ΜAESTRO και JCB, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Ειδικότερα, μέσω του i-bank POS προσφέρεται η δυνατότητα υποστήριξης:

  • ανέπαφων συναλλαγών (Contactless)
  • άτοκων δόσεων με επιλεγμένες κάρτες Ελληνικών Τραπεζών
  • εγγυημένων κρατήσεων, ταχυδρομικών και τηλεφωνικών παραγγελιών
  • του προγράμματος επιβράβευσης συναλλαγών go4more

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η δυνατότητα απόκτησης του i-bank POS, προσφέρεται σε μία από τις χαμηλότερες τιμές καινούργιου εξοπλισμού σήμερα στην αγορά.

Με απλές και γρήγορες διαδικασίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν μέσα σε λίγες μέρες την νέα υπηρεσία του i-bank POS απευθυνόμενοι σε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.