A- A+
Western Union: 1.500 σημεία για εμβάσματα - αναλήψεις
Όλο το δίκτυό της έχει ενεργοποιήσει η Western Union στην Ελλάδα, επεκτείνοντας τις πληρωμές τοις μετρητοίς για εμβάσματα στο εσωτερικό αλλά και διεθνώς.

Ειδικότερα, οι συναλλαγές σε Ευρώ που πραγματοποιούνται με το σύστημα Western Union Money Transfer® μέσω του δικτύου καταστημάτων των ΕΛΤΑ δεν υπόκεινται στον έλεγχο κίνησης κεφαλαίων που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα.

Τα σημεία εξυπηρέτησης

Τα 920 καταστήματα και σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτουν τα ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα εξοφλούν πλέον εγχώρια και διεθνή εμβάσματα Western Union®.

Την ίδια στιγμή, ο έτερος συνεργάτης της εταιρείας στη χώρα, το Ίδρυμα Πληρωμών WorldBridge (Paylink®), που διαθέτει παρουσία σε κεντρικά σημεία των μεγάλων πόλεων και λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο, αύξησε τον αριθμό των σημείων πληρωμών του στα 620 από τα συνολικά 1.000, έπειτα από την ενεργοποίηση των καταστημάτων που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ενεργοποίηση των εισερχόμενων από το εξωτερικό και των εγχώριων εμβασμάτων Western Union έρχεται σε συνέχεια πρόσφατου νόμου της ελληνικής κυβέρνησης, που επιτρέπει στους φορείς που δραστηριοποιούνται στη μεταφορά χρημάτων να ενεργοποιήσουν εκ νέου τη λειτουργία εγχωρίων και εισερχομένων εμβασμάτων κάτω από ειδικούς όρους.