A- A+
Δωρεάν wi-fi σε κάθε κατάστημα ή ΑΤΜ της Τρ. Πειραιώς
Την υπηρεσία Πειραιώς free wifi μέσω της οποίας δίνεται δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε συσκευή, παρέχεται η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τη Forthnet.

Η υπηρεσία είναι μια παροχή της Τράπεζας Πειραιώς προς το ελληνικό κοινό, μέσω της οποίας είναι διαθέσιμη δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κάθε κατάστημα ή ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς.

Για τη σύνδεση στην υπηρεσία Πειραιώς free wifi, χρειάζεται να:

• Αποδεχτείς τους όρους χρήσης
• Εισάγεις τον κωδικό captcha
• Πατήσεις σύνδεση

Δεν απαιτείται η χορήγηση προσωπικών στοιχείων.

Διάρκεια σύνδεσης

Η υπηρεσία Πειραιώς free wifi παρέχεται προς όλους χωρίς χρέωση. Η χρονική διάρκεια της πρόσβασής σου σε κάθε σημείο Πειραιώς free wifi είναι περιορισμένη και έχει διάρκεια 60’ (λεπτά).

Με τη λήξη του χρόνου, η υπηρεσία διακόπτεται. Αν επιθυμείς να συνδεθείς εκ νέου στην υπηρεσία, θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία σύνδεσης.

Στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της υπηρεσίας free wifi υπάρχει πλήρης αναφορά στους περιορισμούς στην παράγραφο «Χρήση της υπηρεσίας».

Για θέματα σύνδεσης στην υπηρεσία Πειραιώς free wifi και τεχνικής υποστήριξης, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον αριθμό 212 1071000 – τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Forthnet.