A- A+
International Life και Δεσμός στηρίζουν την εκδήλωση ‘συνΑθηνά’
H International Life συνεχίζει την κοινωνική της δράση, με την ενεργό στήριξη του Mη Κερδοσκοπικού Σωματείου ‘Δεσμός’ (www.desmos.org), συμμετέχοντας στην εκδήλωση ‘συνΑθηνά’.

Πρόκειται για την πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων η οποία στήθηκε για να στηρίξει και να διευκολύνει τις ομάδες πολιτών που δρουν προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου, η International Life και το προσωπικό της στήριξαν τη συμμετοχή του Δεσμού στη γιορτή για τα δεύτερα γενέθλια του ‘συνΑθηνά’ έξω από την Βαρβάκειο Αγορά, όπου μαζί με άλλες ομάδες, ΜΚΟ και εθελοντές έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, που πλήττονται ιδιαίτερα από τις τρέχουσες συγκυρίες.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η International Life διέθεσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την αγορά τροφίμων που προσφέρθηκαν στο Δεσμό, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες φορέων κοινωνικής πρόνοιας σε όλη την Αττική.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν με την σειρά τους συσκευασμένα τρόφιμα για την κάλυψη επιπλέον βασικών καθημερινών απαιτήσεων του έργου του Δεσμού.

Η International Life συνεισφέρει αδιάλειπτα στην εύρυθμή λειτουργία του Δεσμού και στη διευκόλυνση του έργου του από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του, με την παραχώρηση στέγης, καθώς και με την οικονομική ενίσχυση των πρωτοβουλιών, που προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη.