A- A+
Ένταξη του New York College στον Ασφαλιστικό Γονέα
Σε συνεργασία με το New York College, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας επιχειρήσεων, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία, εκτός από τις γνωστές δωρεάν παροχές στους κατόχους του προγράμματος (προστασία της οικογένειας του κατόχου αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα και επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε συμβόλαιο στην Ευρωπαϊκή Πίστη ανάλογα με τις αγορές του), έχει και κοινωνικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο εταιρίες, ευαισθητοποιημένες στον τομέα της εκπαίδευσης και παροχής γνώσης, επεκτείνουν τη συνεργασία τους με στόχο οι σπουδαστές του New York College να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους, σε περίπτωση που κάποιο έκτακτο γεγονός δεν θα τους επιτρέπει την καταβολή των ετήσιων διδάκτρων τους.

Πώς λειτουργεί

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 2 έτη, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει επιβραβεύσει τους κατόχους του προγράμματος με περισσότερα από 600.000 ευρώ.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

Η απόκτηση, η χρήση και η πλήρης ενημέρωση για τον Ασφαλιστικό Γονέα είναι απλή και προσφέρεται στο www.asfalistikosgoneas.gr, στο 210-8119690 ή σε έναν από τους 3500 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε το δίκτυο των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη εδώ.

Βασικοί όροι

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας»:

1. Προσφέρεται χωρίς κόστος.

2. Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές στον ασφαλισμένο και στην οικογένειά του σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης του από ατύχημα.

3. Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές στην οικογένεια του ασφαλισμένου, αν ως φυσικός γονέας δεν θα μπορεί να εκπληρώνει αυτή την αποστολή εξαιτίας ατυχήματος.

4. Επιστρέφει τα ασφάλιστρα, πλην ενός ευρώ, που ο ασφαλιζόμενος καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Το ύψος της επιστροφής είναι ανάλογο με το ύψος των αγορών που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του με την χρήση του Ασφαλιστικού Γονέα από μεγάλες Ελληνικές κατά κύριο λόγο αλυσίδες καταστημάτων.