A- A+
International Life: Ασφάλεια ΙΧ με το μήνα από 25 ευρώ
Ένα νέο προϊόν μηνιαίας ασφάλισης αυτοκινήτου προσφέρει η International Life, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών για μικρότερης διάρκειας συμβόλαια.

Ο λόγος γίνεται για το «Vroom», ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης που παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους για έναν μήνα, προσφέροντάς τους οικονομία, ευελιξία και ελευθερία.

Απευθύνεται σε οδηγούς ηλικίας 23 έως 70 ετών για Ι.Χ. επιβατικά έως 15 ίππους, και περιλαμβάνει μόνο την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη Αστικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα προσφέρεται με μηνιαίο σταθερό ασφάλιστρο 24,95 ευρώ.

Πότε συμφέρει

Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, η International Life μπορεί και προσφέρει μια άμεση, οικονομικά συμφέρουσα και προσιτή λύση στους πολίτες εκείνους που επιθυμούν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ιδιοκτήτες που θέλουν να ασφαλίσουν το όχημά τους μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με τον τρόπο αυτό η International Life στοχεύει στην μείωση του μεγάλου αριθμού ανασφάλιστων οχημάτων της χώρας, συμβάλλοντας ενεργά στην αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού, παρέχοντας την δυνατότητα ασφάλισης σε όλους τους πολίτες της χώρας.

Σύγκριση ασφαλίστρων

Βρείτε το φθηνότερο πρόγραμμα για την ασφάλιση του ΙΧ σας μέσω του εργαλείου σύγκρισης ασφαλίστρων που λειτουργεί στο moneyonline.gr.