A- A+
Σε λειτουργία 3 νέα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας
Με τη λειτουργία τριών νέων και σύγχρονων καταστημάτων στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Άνδρο συνεχίζει η Εμπορική Τράπεζα την εφαρμογή του σχεδίου εκσυγχρονισμού και αναδιάρθρωσης του δικτύου καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Tα νέα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, τα οποία βρίσκονται στη Λυκόβρυση Αττικής, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης και στη Χώρα της Άνδρου, λειτουργούν σύμφωνα με το διεθνές μοντέλο λιανικής τραπεζικής της Credit Agricole, το οποίο ενσωματώνει τις υψηλές προδιαγραφές του μητρικού ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας στον τρόπο λειτουργίας και τη συνολική εικόνα του καταστήματος.

Ειδικότερα, η εφαρμογή του διεθνούς μοντέλου καταστήματος, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων, την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών, την προσωποποιημένη διαχείριση των αναγκών τους και τη συνολικά αποδοτικότερη καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.

Η αναδιάρθρωση του δικτύου

Ήδη περισσότερα από 50 καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν σύμφωνα με το μοντέλο αυτό, ενώ έως το τέλος του έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του 1/3 των καταστημάτων, σύμφωνα με τους στόχους του υφιστάμενου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αναδιάρθρωσης του δικτύου της, η Εμπορική συνεχίζει να αναζητά ευκαιρίες επέκτασης του δικτύου της σε περιοχές με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης.

Σημαντικό εφόδιο στην επιτυχία των νέων καταστημάτων της Εμπορικής αποτελεί η στελέχωσή τους από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο με υψηλή εξειδίκευση και πλήρη γνώση της τραπεζικής αγοράς είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της.

Στοιχεία επικοινωνίας με τα νέα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας:

• Γρηγορίου Λαμπράκη 6, Τ.Κ.141 23, Λυκόβρυση, Αττική
Τηλ: 210 2801740, Φαξ: 210 2838886
• Ανδρέα Παπανδρέου 6 & Ειρήνης, Τ.Κ. 563 34, Κορδελιό, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 387830, Φαξ: 2310 387113
• Γ. Εμπειρίκου & 25ης Μαρτίου 1, Τ.Κ. 845 00, Άνδρος , Ν. Κυκλάδων
Τηλ: 22820 29310, Φαξ: 22820 23852