A- A+
Thomson Reuters: Κορυφαία ελληνική χρηματιστηριακή η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ
Τον τίτλο της Καλύτερης Χρηματιστηριακής στην Ελλάδα απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ στην έρευνα Extel της Thomson Reuters του 2015.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Ανάλυσης της Εταιρείας αναδείχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η καλύτερη μεταξύ των τμημάτων ανάλυσης που καλύπτουν την ελληνική αγορά, ενώ το στέλεχός της, κος Σταμάτης Δραζιώτης ψηφίστηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά ως ο καλύτερος αναλυτής σε ατομικό επίπεδο για την Ελλάδα.

Τέλος, η Διεύθυνση Θεσμικών Επενδυτών της Εταιρείας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Equity Sales για την Ελλάδα.

Η έρευνα Extel, η μεγαλύτερη έρευνα στο είδος της, συγκεντρώνει τις απόψεις άνω των 18.000 θεσμικών επενδυτών και έχει σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν οι χρηματιστηριακοί αναλυτές και οι εταιρείες στο σύνολό τους.

Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, η οποία κατά το πρώτο 5μηνο του τρέχοντος έτους βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών χρηματιστηριακών εταιρειών με μερίδιο αγοράς στο ΧΑ 16,9% σύμφωνα με στοιχεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί την κύρια επιλογή για τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές, καθώς επίσης και για περισσότερους από 20.000 ενεργούς ιδιώτες πελάτες.

Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ εποπτεύεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.