A- A+
Επιστροφή 3% στα Marks & Spencer με κάρτες Eurobank
Μία νέα προσφορά για τους κατόχους των καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή λάνσαρε η Eurobank για αγορές στα καταστήματα Marks & Spencer.

Χρησιμοποιήστε τις κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στην Επιστροφή από 15/6 έως και 24/6 στις αγορές σας στα Marks & Spencer και κερδίστε 15€ για κάθε 75€ αγορών και 3% Επιστροφή μετρητών.

Τα ευρώ που συγκεντρώνονται μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή.

Πώς λειτουργεί

Στο πρόγραμμα Επιστροφή συμμετέχουν τόσο οι πιστωτικές κάρτες Eurobank καθώς και οι κάρτες που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης, ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας.

Κάνοντας τις καθημερινές συναλλαγές σας με κάρτες Eurobank, μειώνετε δραστικά το κόστος των αγορών σας.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, σε περισσότερες από 7.000 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.