A- A+
Online πληρωμή ασφαλίστρων από την International Life
Μία νέα πλατφόρμα για την online πληρωμή ασφαλίστρων προσφέρει στους πελάτες της η International Life, διασφαλίζοντας άνετες, ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές.

Ο λόγος γίνεται για την πλατφόρμα online πληρωμής ασφαλίστρων Pay Online, η οποία παρέχεται σε συνεργασία με την Alpha Bank.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν πλέον εύκολα, γρήγορα και απλά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης //payonline.inlife.com.gr/, να συμπληρώσουν τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο πληρωμής και να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρα τους με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας MasterCard, VISA ή και AMEX, καθώς και μέσω προπληρωμένης κάρτας.

Κλάδος ΙΧ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για τον κλάδο αυτοκινήτου, ο πελάτης θα παραλαμβάνει ταυτόχρονα και το συμβόλαιό του σε μορφή pdf, το οποίο θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή του.

Η υπηρεσία Pay Online έρχεται να προστεθεί στις επιλογές των σύγχρονων και ευέλικτων δυνατοτήτων πληρωμής ασφαλίστρων της International Life όπως είναι το web banking και το phone banking.

Η International Life είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας με περισσότερο από μισό αιώνα παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Οι εταιρείες του ομίλου προσφέρουν ολοκληρωμένα ασφαλιστικά και επενδυτικά προγράμματα που απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η εταιρεία έχει διεθνή παρουσία σε Κύπρο και Ρωσία, ενώ διαθέτει ευρύ δίκτυο 42 Υποκαταστημάτων και 1.352 συνεργαζόμενων Πρακτορείων & Μεσιτών που καλύπτουν την ελληνική επικράτεια. Η εταιρεία συνεργάζεται με αντασφαλιστές υψηλής αξιολόγησης.